Fotki waszych bików na DH zone
-
- Kontakt:
Fotki waszych bików na DH zone
Wpadłem na fajny pomysł.
Można by na DH-zone stworzyć dział gdzie każdy zalogowany bikker mógłbym umieścić fotke swojego roweru.
Czy bylo by to możliwe.
Co wy na to?
Można by na DH-zone stworzyć dział gdzie każdy zalogowany bikker mógłbym umieścić fotke swojego roweru.
Czy bylo by to możliwe.
Co wy na to?
-
- Kontakt:
Mam odpowiedni serwer <1,5GB i transfer 15gb/mies> domene brakuje mi tylko ludzi ktorzy by sie znali na PHP i stworzyli by fajna stronke gdzie kazdy moglby doadac fotke swojego bika albo filmik.....mozna by go ocenic dodac komentarz taki polski pinkbike z newsami... czekam na propozycje wspolpracy osoby dobrze znajace PHP.
"Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić." - Valdemar Baldhead
ja sie znam na PHP&MySQL, troszke kiedyś też programowałem w Delphi :) co do www to nie może byc transferu miesięcznego bo szybko się skończy :D
co do galeri to juz 98% zrobiłem, potem zabiore się za newsy etc.., co do serwera to kumpel powiedział że pogada z adminem serwera gdzie on ma swoją www i możliwe że będzie serwer w stanach niezależny od polskiej TEPSY
Szarikowski - zagadaj na GG jak chcesz współtworzyć tą www
co do galeri to juz 98% zrobiłem, potem zabiore się za newsy etc.., co do serwera to kumpel powiedział że pogada z adminem serwera gdzie on ma swoją www i możliwe że będzie serwer w stanach niezależny od polskiej TEPSY
Szarikowski - zagadaj na GG jak chcesz współtworzyć tą www
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Mam prosbe...Nie jezdzcie tak po nikosiu, wiem ze sie obija, ale prowadzenie dh-zonu praktycznie w pojedynke to naprawde trudna sprawa. Nie zebym pochwalał to ze wyrazie nie interesuje sie tym co sie tu dzieje, porpostu moze nie ma czasu...nikom moze wybrałbys jakis nowych adminow czy cos bo naprawde ta strona trzyma sie dzieki forum...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
hmm ja nawet moge wytlumaczy mi kto i jak :P admina na forum (nie do newsow) dubin thx za poparcie :P szkoda ze z tego nic nie wyjdzie hehehe
hmm a moze zrobimy html na jakims hujowym servie, tylko index.html - i w tym tabela i po jednej stronie ksywka (alfabetycznie np) i po drugiej stronie link do foty na pinku O! :-)
lekko latwo i przyjemnie, tylko ktos musialby dodawac takowe linki ;) i zrobic sortowanie alfabetyczne czy cus nie mam pomysla na to (ja pisze strone swoja w notatniku bo jestem ciemny i nie chce sie uczyc nowego)
hmm a moze zrobimy html na jakims hujowym servie, tylko index.html - i w tym tabela i po jednej stronie ksywka (alfabetycznie np) i po drugiej stronie link do foty na pinku O! :-)
lekko latwo i przyjemnie, tylko ktos musialby dodawac takowe linki ;) i zrobic sortowanie alfabetyczne czy cus nie mam pomysla na to (ja pisze strone swoja w notatniku bo jestem ciemny i nie chce sie uczyc nowego)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt