co kupic? /full do FR/
co kupic? /full do FR/
mam do was pytanie; jaki rower (nowy) mi radzicie do FR, w granicach do 8000zl.
zastanawialem sie nad norco shore 3 , atomikiem i koną stinky 2007. jesli mozecie mi cos jeszcze polecic i poradzić piszcie.
zastanawialem sie nad norco shore 3 , atomikiem i koną stinky 2007. jesli mozecie mi cos jeszcze polecic i poradzić piszcie.
-
- Kontakt:
To zalezy jakie to bedzie FR w twoim rozumieniu.
Jesli cos z przewaga dh to poskladalbym sobie cos na disco/v10/turnerze z lekkim amorkiem, 26" kolkach na oponkach 2.5
Jesli ma byc z przewaga lotow w dal i w dol to cos jak rmx/big hit/sancia s8/demo - generalnie nie za lekkie, nie za delikatne i twardsze.
Zeby sie zmiescic w 8000 trzeba troszke pokombinowac ale da sie - moge pomoc.
Pozdro
Jesli cos z przewaga dh to poskladalbym sobie cos na disco/v10/turnerze z lekkim amorkiem, 26" kolkach na oponkach 2.5
Jesli ma byc z przewaga lotow w dal i w dol to cos jak rmx/big hit/sancia s8/demo - generalnie nie za lekkie, nie za delikatne i twardsze.
Pozdro
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
gośc przecież pisze, że chce nowy... tak tak, ja wiem, że lepiej się wyjdzie na używanych częściach i sprawdzonych konstrukcjach ale on chce noweMaxDamageDA pisze:To zalezy jakie to bedzie FR w twoim rozumieniu.
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
Shore 3 stoi w sklepie za ok 5,5 tyś ( nowy, tegoroczny rozm M ). Zostanie Ci sporo na ewentualne zmiany.
Niedawno mój znajomy taki rowerek nabył ( ale L ) i jest bardzo zadowolony. Muszę przyznać, że jakość wykonania zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie i to nawet porównując do mojego Intense'a
Niedawno mój znajomy taki rowerek nabył ( ale L ) i jest bardzo zadowolony. Muszę przyznać, że jakość wykonania zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie i to nawet porównując do mojego Intense'a