Dm18-wasze opinie /author exe
Dm18-wasze opinie /author exe
Witam co myślicie o obręczy dm 18 walsnie sobie ją kupiłem czy bedzie dobra do skakania?
2, wiecie coś o ramie author exe czy da sie ja kupić osobno czy tylko z rowerem bo ja jeszcze sie nigdzie nie spotkałem z tą ramą i chciałbym znać jej cene
2, wiecie coś o ramie author exe czy da sie ja kupić osobno czy tylko z rowerem bo ja jeszcze sie nigdzie nie spotkałem z tą ramą i chciałbym znać jej cene
http://www.author.cz/index.php?ramy&c=5 tu masz cene ramy 13000 koron. Co do obreczy to moge powiedziec ze to shit, mam ja pogieta na tyle, kiedys jak wyrwalem jedna szpryche to mi sie kolo nie miescilo w ramie a kumpel przez spory czas jezdzil bez 3 szprych w excaliburze i kolko bylo prosciutkie.
Witam to pilne zastanawiam sie nad kupnem hampli i znalazłem aukcje http://allegro.pl/show_item.php?item=24683353 powiedzcie coś o tych hamulcach jeśli coś wiecie i czy warto je kupić? koleś z aukcji twierdzi że są one warte 120zł
hlp me
hlp me
hehe alexy od biedy daja rade. ale musisz baaaardzo o nie dbac i zaopatrzyc sie w klucz od szprych i troche umiejetnosci lub znajomego ktory je ma (thx wielkie wujek).
dm24 o niebo lepsza dx32 hmmm marzenia :P
ale nie sa alexy dm18 najgorsze na przodzie zostawiam sobie dopoki sie nie polamia a na tyle do wakacji musza wytrzymac.
ps lekki freeride wytrzymaja ale trza z nimi delikatnie. na schodki nie polecam sa ****** bo gna sie jak kurwa nedza. ale daja rade :D
dm24 o niebo lepsza dx32 hmmm marzenia :P
ale nie sa alexy dm18 najgorsze na przodzie zostawiam sobie dopoki sie nie polamia a na tyle do wakacji musza wytrzymac.
ps lekki freeride wytrzymaja ale trza z nimi delikatnie. na schodki nie polecam sa ****** bo gna sie jak kurwa nedza. ale daja rade :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
w Lublinie koleżanki streeta jeżdżą? zmieniam miejsce zamieszkania :D:D:D
dm18 to minimum :] ale są ok, jeśli użytkujesz zgodnie z przeznaczeniem :]
exe to dobra ramka, ale agang jest niebo lepszy i tanszy. nie jeździłem na streetlegal, ale jeździłem na agangu 24:00 i nie wyobrażam sobie zeby mogło istnieć coś lepszego do tego stylu... ale to subiektywna ocena :]
dm18 to minimum :] ale są ok, jeśli użytkujesz zgodnie z przeznaczeniem :]
exe to dobra ramka, ale agang jest niebo lepszy i tanszy. nie jeździłem na streetlegal, ale jeździłem na agangu 24:00 i nie wyobrażam sobie zeby mogło istnieć coś lepszego do tego stylu... ale to subiektywna ocena :]
what can I say... ;)