problem + dylemat

nightclaw
Kontakt:

problem + dylemat

Post autor: nightclaw »

ok sprawa jest taka obecnie jestem u USA i kupilem sobie rame (full) i amorek za 9 dni wracam do polski i wszystko bylo by fajnie i pieknie ( rama miesci sie do walizki po odkreceniu dampera :P ) ale mam taka obawe ze na lotnisku moga z nia cos zrobic uszkodzic porozcinac itd. itp. wyslal bym ja statkiem ale 23 mialem w planach jechac do zakopca posmigac na harendzie a statkiem paczka by szla miesiac. tak wiec co mam zrobic moze ktos wie tzn. transportowal tak rame. z gory dzieki za pomoc

p.s. lece british airways a anglicy sa na punkcie ukrytych ladunkow wybuchowych wyczuleni :(
Pachu129
Kontakt:

Post autor: Pachu129 »

Elo . Włoz rame do walizy damer tez tylko oddziel czyms zeby sie nie zarysowalo . Tak to bedzie spoko bo oni ot przeswietla . Reszte ladnie odwiaza samochodzikiem pod podklad i jest elo tylko na tasme wrzucaja niezbyt ladnie wiec napchaj jakis papierow zeby nie mogla sie rama poruszyc . Nawet gazety jakies na scisk . Milego smigania w moim miescie :D:D
Liwcio
Kontakt:

Post autor: Liwcio »

gazety, kartonami wyłóż walizkę, tak jaby wsadź ją do torby w kartonowym pudle ;)
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
nightclaw
Kontakt:

to znaczy chodzilo mi o to czy ci celnicy nie przywala sie do ramy i nie rozetna jej zeby sprawdzic czy tam czegos nie ma ( to samo tyczy sie amorka )
wielkomiejski lans....nowy bajk stary skill :P
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

nightclawa czym lecisz? jakie linie lotnicze?

w locie jest opcja 'przewoz roweru' - skontaktuj sie z nimi to CI pwoiedza co i jak.

a jesli wieziesz jakies czesci to tez zapytaj w locie jak bedzie wygladala odprawa celna.

pzdr
www.feel-free.pl
nightclaw
Kontakt:

yasiuuu
"p.s. lece british airways a anglicy sa na punkcie ukrytych ladunkow wybuchowych wyczuleni :(" juz to pisalem
wielkomiejski lans....nowy bajk stary skill :P
R00bert3d
Kontakt:

Post autor: R00bert3d »

Zabezpiecz ubraniami a dodatkowo na lotnisku mozna za 3 albo 4 dolary zabezpieczyc walizke taka folia bombelkowa i oni tez beda uwazac zeby nie zniszczyc paczki
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

2 opcje bez cudowania.

1. Bierzesz spory karton owijasz rame szmatami, wrzucasz folie babelkowa i nadajesz jako dodatkowy bagaz.

2. Wsadzasz normalnie do walizki, nikt Ci jej nie bedzie rozcinal
n0 ridE n0 fUN
ODPOWIEDZ