W jakich butach na rower??
mathdir 14 .. Denerwuje mnie Twoja osoba. Jak kole, ktory dopiero zaklada 100 tematow jaki rower bo niejedzil moze komus dwac rady. Ja sie nie oientuje bo dopiero skladam rower .. Wiec nie daje nikomu glupich porad z dupy wzietych . wiec nastepnym razem nie zakladaj tematow jak wszystko wiesz wrrrr... (sorry za ten post ale juz nie pierwszy razm mni eto dziecko rozwalilo ;] , )
-
- Kontakt:
Skakales ciekawe, to po co tematy typu jak pogodzic str dirt dual ? itp pomocy skladam rower ? jak zrobic to i to ? wez dziecko 14 letnie dorwalo forum a teraz odpowiada azdemu a sam zaklada 500 tysiecy temato o 1 czesci . No nic sa debile parapety ale zeby sie juz klmka urodzic to zal xD Pozdro mathdirt14
P.S Zajzyj czasem do slownika
P.S Zajzyj czasem do slownika
nic lepiej nie trzyma podeszwy niz vansy... na leg eatersach nie moge jezdzic bo za mocno mi stope trzymaja :P
wiekszosc skatowych modeli vansow ma podeszwe z takim samym bieznikiem jak buty do motocrossu, w takie osmiokaciki (albo szescio- ? nie pamietam)
imo lepszego buta nie znajdziesz juz :P tzn inne skatowe buty tez sa ok ale te trzymaja najlepiej
wiekszosc skatowych modeli vansow ma podeszwe z takim samym bieznikiem jak buty do motocrossu, w takie osmiokaciki (albo szescio- ? nie pamietam)
imo lepszego buta nie znajdziesz juz :P tzn inne skatowe buty tez sa ok ale te trzymaja najlepiej
http://bodzio.pinkbike.com/
przyłączam się do tematu i potrzebuję małej pomocy bo też będę kupował buty na rower i nie wiem jakie będą dobre podemnie. Do tej pory jeżdżę w reebokach jakiś zwykłych z dość grubą podeszfą ale już siępodarły i aż wstyd w nich jeździć ale zarąbiście mi sięw nich jeździło. A sprawa wygląda tak jeżdżę (prubuję) wszystkiego po trochu ale głównie to ostre xc, dual czasem lekkie dirty i zamierzam w krótce coś pozjeżdżać delikatnie lubię też dropy jednym słowem wszystko po trochu (nie jestem jeszcze ukierunkowany bo wszystko i mi się podoba) i szukam właśnie butów na rower z tym że ja nie lubie jakiś krzykliwych kolorów i kaształtów a buty typu skate jakieś szerokie to zupełnie nie w moim guście i stylu i proszę właśnie o pomoc w tej sprawie. Znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item223643515_nowe_bu ... port_.html i bardzo mi się podobają to są buty w moim guście ale czy dobrze będą siętrzymać podeszwy czy tobre te shimano będą? aha no i im tańsze tym lepsze najlepiej coś do 200 zł z góry dzięki za pomoc ... pozdrawiam
Maciek 89
ale masz platformowki? te sa typowo pod bloki.do xc nawet bez blokow beda spoko ale dropy i dirty bym sobie darowal (ladne buty:).shimano ma pare podobnych modeli.robione sa jako uniwersalne butki.mozesz pochodzic po gorach a pozniej wsiasc na bajka.
ja jezdze w adio.chodzilem w nich 3 lata ale starla sie pieta wiec sluza na rower:)
ale masz platformowki? te sa typowo pod bloki.do xc nawet bez blokow beda spoko ale dropy i dirty bym sobie darowal (ladne buty:).shimano ma pare podobnych modeli.robione sa jako uniwersalne butki.mozesz pochodzic po gorach a pozniej wsiasc na bajka.
ja jezdze w adio.chodzilem w nich 3 lata ale starla sie pieta wiec sluza na rower:)
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
Znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item221258277_sup ... ar_45.html i bardzo mi się podobają bo kolorystycznie by mi bardzo pasowały to roweru i cenowo też bardzo niezłe tylko nie wiem czydobrze by się trzymały pinów na platformach bo podeszwa zupełnie płaska ma może ktoś takie albo coś podobnego i wie ja to się będzie zachowywało na rowerze ? sam nie wiem czy kupić buty naprawde tanie czy dać trochę więcej na coś firmowego żeby posłużyły dłużej nie wime co by sięopłacało proszę o dalszą pomoc :-)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: