oszust? ;/
oszust? ;/
Ostatnio na "gieldzie" w dh-zone kupilem od goscia hamulce Hayes hfx9 hd za 200zł. Więc dogadalismy sie co i jak i wszystko bylo dobrze do momentu kiedy dostal przelew ;/ Pózniej kontakt sie urwal, a przesylki jak niebylo tak nie ma... Koles jest ze Starego Sącza, e-mail asfalt007@o2.pl Moze ktos wczesniej mial z tym typem doczynienia?? nie wiem co mam zrobic...:/
dokładnie wydaje mi sie ze powinienes jechac ze znajomymi i z nim porozmawiac .. tylko odrazu nieciulaj mu tylko zadaj pytanie grzecznie oczywiscie bo pokazesz mu w taki sposób klase i go z leksza zdolujesz ... jezeli rozmowa sie nieuda i bedzie sie wykręcal to do skutku jak ci zamknie drzwi to wtedy wjazd ..
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
-
- Kontakt:
oczywiscie,ze mozesz dochodzic swoich praw droga sadowa,bez problemu zdobylbys dowody-chociazby przelew bankowy,bank musi udostepnic historie przelewow na zyczenie sledczego,takze korespondencja,jakakolwiek,wszystko jest do wyciagniecia, uwierz mi wiem cos o tym studiuje prawo juz dosyc dlugo...tylko ze to mozesz zrobic co najwyzej dla pasjii,w polsce zjedza Cie koszta sadowe oraz wszechobecna biurokracja,jezeli nie dogadasz sie z typem jakkolwiek,odwiedzajac go badz polubownie to sobie daruj po prostu i spisz 200zl na straty.Kazdy z nas trafil kiedys na mende..powodzenia! ^^
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59473
Na allegro kiedyś sprzedałem wiatrówke za 500zł miałem wysłać za pobraniem do kupca.Na poczcie baba zle mi powiedziała jak wypełnić papierek przesyłki(dopiero pózniej sie dowiedziałem).Kasy nie widziałem do dziś.A typek odpisał mi ze nic nie dostał... Ale ja tez paczki z powrotem nie dostałem.Jak o tym myśle krew mnie zalewa.Ten człowiek który mnie oskubał mieszka gdzieś na koncu polski wiec raczej sie do niego nie wybiore.Ale tez nie rozsądnie zrobiłeś ze przez przelew mu zapłaciłeś.Moim zdaniem kasa przepadła jedynie co mozesz zrobić to wybrać sie do niego.
Nie dajcie się grawitacji :P
-
- Kontakt: