zrobienie tras do dualu( w POZNANIU )
zrobienie tras do dualu( w POZNANIU )
witam. chce zachęcić dualowców( tych niezaawansowanych) do stworzenia w poznaniu trasy do dualu. no dobra...ogólnie hopek. wszystkich chętnych zapraszam do udziału w rozmowie
Jak dla mnie to nie ma sensu, bo masz Morasko, które teoretycznie jest do 4x, ale praktycznie mieści się tam tylko dwóch riderów. Cały tor możesz spokojnie przejechać, więc dla początkującego (nie zaawansowanego) jak znalazł.:P
A jak wiadomo zebrać wszystkich bikerów do kupy, żeby coś zbudować, graniczy lekko z cudem, bo jużbyło wiele nie udanych akcji np. "poprawianie moraska" które kończyły się fiaskiem, bo nie chciało się ludziskom przyjechać, lub mieli inne zajęcia. :(
PS. No chyba, że załatwisz koparke, to wtedy troche osób by się znalazło, poprostu leństwo:P
A jak wiadomo zebrać wszystkich bikerów do kupy, żeby coś zbudować, graniczy lekko z cudem, bo jużbyło wiele nie udanych akcji np. "poprawianie moraska" które kończyły się fiaskiem, bo nie chciało się ludziskom przyjechać, lub mieli inne zajęcia. :(
PS. No chyba, że załatwisz koparke, to wtedy troche osób by się znalazło, poprostu leństwo:P
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
Nie chce Cie martwić ale w tym mieście niestety nic sie nie da zrobić. Po prostu Poznaniacy co leniuchy....
ja sie moge na to pisać i moge załatwic koparke i gline tylko znajdź jakies ciekawe miejsce i załatw kase.
pozdrawiam jak coś to na gie
ja sie moge na to pisać i moge załatwic koparke i gline tylko znajdź jakies ciekawe miejsce i załatw kase.
pozdrawiam jak coś to na gie
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Granda cały czas walczy...wiadomo jak to jest z Polska biurokracją, mają problem jeszcze z jakims tam urzędem, niby ma być otwarta na wrzesień ale nie wiadomo jak to będzie bo miała byc juz otwarta przed wakacjami. Zobaczymy...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194