Poszukiwany rider do teamu..

PIch'a
Kontakt:

Post autor: PIch'a »

BarteK!zebys ty taki byl cfany zawsze a nie tylko przez internet ...
http://www.pinkbike.com/photo/1272512/
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
BarteK!
Kontakt:

Post autor: BarteK! »

PIch'aa na przema to juz nie nakrzyczysz i nie jestem cfany
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

ja mysle, ze mimo wszystko jednak Rot, z tej prostrzej przyczyny, ze ma lepsze wyniki, ladniejsze i duzo bardziej dopracowane triki no i jest mlodszy znacznie.
a ty groove jesli masz cos do przema to pisz mu to na privie, to nie miejsce na takie akcje
Patrickolus
Kontakt:

Post autor: Patrickolus »

Mógłby mi ktoś z zainteresownych dokładnie zdefiniować tekst:,,respekt dla dzielni" ?Według mnie może to się odnosić do wielu rzeczy i niestety żadna z nich nei ma nic wspólnego z jazdą, lataniem, zjeżdżaniem, robieniem trików na rowerze. W teamie ważnie są umijętności, a nie to, czy ktoś ma wykreowany wizerunek. A riderów do teamów to się szuka na zawodach, a nei an forum, gdzie połowa tzw. prosów to pozerzy z rowerami za milion złotych podający się za mistrzów świata. Koniec kropka.

ps.Świetny poradnik ,,jak pisać" gratulacje Vasyl .
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

[quote="Patrickolus"]Mógłby mi ktoś z zainteresownych dokładnie zdefiniować tekst:,,respekt dla dzielni"
Szacunek jest bardzo ważny, szczególnie na zachodzie.Może Ty tego nie rozumiesz i wcale Ci się nie dziwię. W naszym pięknym kraju charakterystyczną cechą rodaków jest zawiść, jesteś zajebisty - jesteś wrogiem.
Dlatego bardzo trudno wypracować sobie szacunek.
Osoby szanowane są wzorem dla innych, co się bardzo opłaca sponsorom, bo skoro nasz wzór jeździ na ich sprzęcie, naturalne jest że ten sprzęt kupimy...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
ciapek
Kontakt:

Post autor: ciapek »

ekhem..to możee wróćmy do tematu?? uważam ze pytanie o zdanie jest naprawdę dobrym pomyśłem. wtedy ci z Teamu wiedzą kogo woli taki sobie ludek. ale i tak oni podejmują decyzję. a skoro proszą o pomoc...t odlaczego każdy siętutaj pluje?? myślicie ze wasze plucie coś da?? plućto sie możecie przez gg alb0o jakiś inny shit. tu jest forum. a nie bluzgarnia. więc kurwa ruszcie dupy i piszcie na temat. no. Dizękujęza wysłuchanie...;-)
360 na suficie?? niech ktoś to zrobi to bedzie naprawde dobry;-)
ciapek
Kontakt:

Post autor: ciapek »

a tak propo...respekt... w dzisiejszych czasach respekt uzyskuje sie przychodząc do każdego i dając mu siano. a nie umiejętności. umiesz coś?? jesteś wrogiem...zgadzam się z tym. sam coś umiem i wiara na mnie spodełba. tak prosto to nie jest.ale uważam ze i tak szacunek mamy w sobie a nie w innych. wazne zebysmy my sięszanowali a nie ktoś nas.
360 na suficie?? niech ktoś to zrobi to bedzie naprawde dobry;-)
misiek112
Kontakt:

Post autor: misiek112 »

wheehehe wszechstronny :) to szukajcie w światowej czołowce koto będzie skakal dropy jeździł na streecie robił 360 i jeszcze backflipy na dircie
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

to akurat nie trzeba szukac na swiecie...
PiotrekF
Kontakt:

Post autor: PiotrekF »

lol ale grzana a co to takiego walic dropy krecic 360 czy tw w streecie a na dodatek robic flipy lolek straszliwy to nawet ja potrafie;]
gg-4986907
ODPOWIEDZ