ja mam jakies shimano... sa mieciutkie jak te po >40zl a kosztowaly dyszke... nie przekrecaja sie mimo tego ze nei sa przykrecane ale zalozyc je na kiere... 15min conajmniej;) idz do sklepu i znajdz jakies fajne miekkie i z tepj gumy a nie zajezdzaj gripy za 50zl co miesiac
wiem ze pojedziecie po mnie ze gripy PROdigy to sa zajebiste i w ogole inne niz przykrecane to gowno;) a dla mnie to zakrawa na pozerstwo i lans chwytami:" kupie bo sa zielone" "Kupie bo sa zolte" "kupie bo to Prodigy!"
ja polecam przykrecane gripy authora kumpel ma je 4 lata i dopiero zaczyna widac plastik , ja mam 3 lata i jest gdzies 70% gripów jak nie wiecej cena `28zł
ja moge wam z czystym sumieniem polecic gripy trialowe Try ALL'a ..na allegro sa za 20 zl bodajze...sam po prostu mega nie obracaja sie na kierownicy a rece sie trzyjaja nic jak ******** :) naprawde godne polecenia http://www.koxx.pl/k-atalog/index.php?a ... ductId=293
aaaa i jeszcze ten wypasny przezroczysty kolor :D:PP
Koles chyba raz na rok jezdzi. Pol roku jazdy( kilka razy w tygodni) i nie ma gumy wcale. ja teraz biore cos z bmxowych, moze animal de larosa, bardzo wygodne jak smigasz bez rekawiczek a naprawde na dlugo starczaja.
ja mam gripy od mojego starego krosa z cienta rama i tylnim amorem nie znam modelu i mówiąc szczerze są barszow ygodnie i rekawice świetnie sie ich trzymają, a jak nie znajdziesz ich w żadnym skelepie to zawsze mozesz gwizdąc je jakiemuś małolatowi xD (joke)
kup sobie author grip lock 2 są super i nie tak jak 1-dynki mają plastik tylko z jednej strony(od środka) na allegro jeszcze chyba nie ma ale ja kupilem w serwisie rowerowym naprawde polecam a kosztują ok. 25-30 zl