Bieliq z czystej ciekawosci spytam po co CI 2polki w sztywniaku jeszcze z krotkim tylem ? Nie lepiej kupic cos 150-170mm z pojedynczych ? Wtedy od razu zakres ram CI sie zwieksza ktore to zniosa
witam
Ja mam dm ds 3.0 z jurkiem i bardzo fajnie mi się śmiga na tym. Nie jest z tej ramy jakiś chopper i geo jest wporządku.Ogólnie polecam ci tą ramkę bo jest naprawdę dobra.
hmmm chora mania wkladania 2 poek do sztywnego. Przecierz zadna rama tego niezniesie na dluzsza jazde!! Wiec obojetnie co kupisz to i tak jebnie. Puknijcie sie w lepek ludzie poto wymyslili 1 polki 15-170 zkoku!!!
jezu co wy gadacie, kup se jedopółke 150-170 a pff na co mi jakies 66 05r które jest kolosalnie wysokie albo jakies inne wynalzki jak mozna sobie wsadzic niska dwupólke i wyjdzie to lepiej na geo niz jednopółka pozatym nie wszyscy ulegają trendom tzm slopstajlowych zabawek i nie kazdy chce miec jednopólke
wszystko zalezy od upodobań wiec dajcie mu spokój niech kupi to na co go stac i co bedzie chciał, ja mam bicha + boxxer i jest super a kolega pitbulla i 888vf 06 i jest jeszcze lepiej i bynajmniej główki nam nie odpadają po kazdym zjezdzie z krawęznika