[ZAKOPANE] nocleg na ten weekend pilne!

mikael
Kontakt:

[ZAKOPANE] nocleg na ten weekend pilne!

Post autor: mikael »

ludzie czy ktos moze polecic jakiś nocleg w zakopanem gdize JESZCZE SĄ miejsca. Wpadamy w dwie osoby na zawdoy na harende , i potrzebujemy nocleg na noc z soboty na niedziele! W tej chwili w zakopcu jest lekki zajob z noclegami, straszny ruch, wiec bede cholernie widzieczny jeśli ktos cos podpowie, moze kogos zna kto wynajmuje pokoje, moze ten ktoś zna kogoś etc! Pilne! Chcemy przyejchac pociągiem z Krakowa i potrzebujemy noclegu na jedną noc:)
karol.fr
Kontakt:

Post autor: karol.fr »

też szukałem noclegu na ta jedną noc i przed chwila dostałem sms z takimi nazwami( tam sa wolne mijsca) :
1. willa atelier
2. patria
3. grand hotel samary
4. gromada helios fian

Nie wiem czy to poprawne nazwy ale napewno coś w tym stylu. Nie licz niestety na niskie ceny ( podejzewam ze za dwuosobowy pokój od 160 zł). Jak chesz cos tańszego to musisz pytac tubylców oni powinni sie najlepiej orientować. Może zajrzyj na joy ride. W każdym razie powidzenia :)
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Proponuję hotel Kasprowy - akurat pod samą metą. :-)
Chłopcze! Chcesz startować w zawodach DH a nie potrafisz se noclegu załatwić? Wiem, wiem - potrafisz...
Lądujesz na peronie i po 5 min. wędrujesz na miejsce. W czym problem?!? Jaki zajob?!?
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

zagadaj do mnie na gg. 8035292
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
ODPOWIEDZ