FrontFlip Tail Whip!!
FrontFlip Tail Whip!!
http://youtube.com/watch?v=5b78vs1Vamc i co wy na to
-
- Kontakt:
Steel młahahaha kolo to sobie jeździj dalej! Facet na filmie zmiażdżył wszsytko a ty piszesz, że nie ma się czym zachwycać! Wiesz jakie to trudne?
Ale nie, ludzie którzy sobie "jeżdżą" myślą, że jak wsiądą na dobry rower to od razu tak zrobią...
Ale nie, ludzie którzy sobie "jeżdżą" myślą, że jak wsiądą na dobry rower to od razu tak zrobią...
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Nie tak nie zrobią, bo jeżdżą a nie skaczą. Wiesz zachwycasz się czymś, co za chwile będzie powszechne wśród zawodników. A tricki pójdą dalej. To tylko cyrkowe sztuczki.
NWD 1-4, ewentualnie 5 to jeszcze coś, następne są nudne niesamowicie. Tricki to nie wszystko.
Ale co kto lubi. Ja czerpię przyjemność z jazdy, najlepiej po górach, po za utartymi trasami, bez tłumów. I nie rozumiem zachwytów nad trickami i nawet nie staram się zrozumieć. Tracicie coś co zawsze było bardzo ważne w MTB.
NWD 1-4, ewentualnie 5 to jeszcze coś, następne są nudne niesamowicie. Tricki to nie wszystko.
Ale co kto lubi. Ja czerpię przyjemność z jazdy, najlepiej po górach, po za utartymi trasami, bez tłumów. I nie rozumiem zachwytów nad trickami i nawet nie staram się zrozumieć. Tracicie coś co zawsze było bardzo ważne w MTB.
Steel ciekaw jestem czy juz kazego "wygibasa" na rowerze sie nauczyles, ze nie robi to na Tobie wrazenia czy poprostu boisz sie oderwac kola od ziemi, ze tak fascynuje Cie sama"jazda" na rowerze...ni eidze w tym nic zlego ze kolesie mysla o tym zeby dorzucic kolejnego tailwhipa flipa czy cokolwiek innego to swiadczy o tym ze sport idzoe do przodu a nudne to jest dla ludzi ktirzy nie maja o tym zeilonego pojecia bo albo sami nie umieja albo sami nie probowalii nie wiedza jakie to trudne do opanowania...