Ma ktoś z was lub zna nazwe programu którym mogę połączyć kilka filmików MOV w jeden ? Zapisać całość najlepiej było by w avi ale może być mov lub mpeg.
nie wiem jak z tymi movami ale dobre programy do video to ulead video studio który jest dość easy i adobe premiere najlepiej 6.5 tu już musisz być bardziej hardy bo program może zakręcić polecam obydwa i obydwa z kazy można zassać jak zrobisz filmik bo pewnie rowerowy robisz to zapodaj tutaj linkiem
Wystarczylby Windows Media Movie Maker ktory jest do sciagneicia ze strony Microsoftu albo daja Ci go jak kupujesz Windows XP :) Ja z kumplem montujemy w tym filmy i wygladaja calkiem niezle gdyby nie kiepska jakosc mojej kamerki :)
Windows Movie Maker mam w Windows XP (po co orginal - pirat tez ma, rozni sie tym tylko ze nie masz na niego licencji) w nim da sie ladnie montowac filmiki i zapisac albo w .wmv (dobra jakosc) albo w .avi(dobra jakosc) z tym ze ten sam filmik w WMV zajmuje 5MB a w AVI 134MB :)
RAD Video Tools jest dobry jesli chodzi i konwertej MOV > AVI potam dobrze jest wszystko skleić w Windows Movie Maker a na samym końcu przelecieć już sklejony filmik jeszcze raz RAD Video Tools'em i ustawić kompresje filmu DivX (trzeba mieć kodeki i jakieś kompresory zainstalowane od divx'a)
Hehe filmika nie pokaze bo jest dopiero wersja probna ;) Caly filmik bede mial pod koniec sezonu :) Wtedy napisze na forum ze go mam jak chcesz slayerek :) :) :) :) :) :)
A i oczywiście na moich ukochanych transformatorniach :) ( raz jak skoczylem to tak wiatr zawial ze polecialem typowi na samochod i rozwalilem kierynkowskaz i moze troche zagielem blache ( to byla transformatornia niedalego multikina przy parkingu )