Mam takie pytanie odnośnie kicka. Jak już skacze na tyn tylnym (musze to jeszcze troche dopracować:P), to kiedy dokładnie mam kompnąć??? Mam zrobić ten przysiad i w momencie jak się wybijam kopnąć, wtedy jak tylne koło jeszcze nie podskoczyło??? I na jakim przełożeniu najłatwiej zaczynać?
I czy to normalne że jak skacze na tylnym to na początku tylko do tyłu??? Bo ja dopiero co się nauczyłem, na razie mój rekord to 4 podskoki ;p;p hehee. Bo jeżeli skacze że tak powiem w miejscu to mi od razu przód opada, a żeby się dłużej utrzymać to musze tylko w tył wtedy jakoś z równowagą idzie.?????
nie musisz umiec robic wiecej skokow na gumie !!!
wystarczy ze w momecie opadania na przednie kolo postarasz sie jednoczesnie :
-puscic klamke
-kopnac
-wybic sie
to nie jest trudne, troche tak poprubujesz i sam dojdziesz do wprawy
POZDRO
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
A jeszcze jedno, jak już robie ten przysiad kopie i wyskakuje to mam wyskoczyć tylko w górę czy do przodu? Czy mnie samo kopnięcie wybije potem do przodu???????
kopniecie samo wybije cie do przodu a przelozenie trialowe takie bardziej np 1(22t) a z tyłu moze byc 1-3 cos takiego ja lbuie na 1-5 robic ciezej ale za to dalekiego kicka zrobie
Cinek pierw naucz sie skakac w miejscu na tylnim jak juz to dobze opanujesz bierz sie za reszte ja sie tak nauczylem pierw dobze na tylnim a kick sam przyszedł