Pilne!!!! Vbreki na allegro
Pilne!!!! Vbreki na allegro
Witam to pilne zastanawiam sie nad kupnem hampli i znalazłem aukcje http://allegro.pl/show_item.php?item=24683353 powiedzcie coś o tych hamulcach jeśli coś wiecie i czy warto je kupić za taką cene? koleś z aukcji twierdzi że są one warte 120zł
hlp me
hlp me
-
- Kontakt:
to chyba te same hamulce co opisane tutaj - http://www.bikeboard.com/recenzje.php?op=prod&id=720
nie sugeruj sie jednak za bardzo opiniami, bo ja mam v-ki noname i ustawilem je tak, ze bez problemu blokuje tyl.
nie sugeruj sie jednak za bardzo opiniami, bo ja mam v-ki noname i ustawilem je tak, ze bez problemu blokuje tyl.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
za 130 mialem do sprzedania v-ke jedna lx-a z 98 + klamka albo na przod albo na tyl tez lx`a z 98. ewentualnie za doplata dorzucilbym ta klamke i mialbys dwie klkamki lx`a 98 + v-ke lx 98. a jak wiemy to najlepszy rocznik. w zyciu bym ich nie sprzedawal gdyby nie to ze mam magury hs33. atych vuelt to wopgle nie polecam. noi coz cena mowi sama za siebie a mialkem okazje na nich jezdzic...to sa spowalniacze
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
eh jak vki to acora za 40 zl albo nawet tektro za 25... i hamuja w mijescu tyal no problem trza miec dobre klocki. nie kupuj na alllegro przeplacasz za przesylke :/
a klocki to moga byc bbb veestop... tylko nie przestrasz sie ceny. kosztuja 70 zl cztery sztuki ale jak na nich wyregulujesz vke to marzenie nie hamulec :] a wklady do tgo kosztuja kolo 5 zl sztuka wiec juz nie tragedia. a u mnie z tylu trzymaly 6 miechow te klocki :]
a klocki to moga byc bbb veestop... tylko nie przestrasz sie ceny. kosztuja 70 zl cztery sztuki ale jak na nich wyregulujesz vke to marzenie nie hamulec :] a wklady do tgo kosztuja kolo 5 zl sztuka wiec juz nie tragedia. a u mnie z tylu trzymaly 6 miechow te klocki :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Te Vuelty to zwykła tandeta:-) Plastikowa obudowa sprężyny, tandetne naklejki.. stary miałem okazje jeździć na tym "czymś".. i one w cale nie kosztują 120zł:P U mnie w rowerowym stoją za 30-35zł (komplet) więc cena też nie jest żadna okazyjna:-) Szcze mówiąc jeżeli chcesz dobrego V-break`a to polecam najtańsze shimano (altus, C 101-201), Hamulec kosztuje w granicach 30-35zł (komplet na jedno koło) a po dobrym wyregulowaniu zatrzymuje rowerek w miejscu bez żadnego większego wysiłku!!!
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
No ewentualnie możesz kupic ode mnie starego DOBREGO V-brejka... z kultowej już grupy STX-RC:-) za 30zł (na jedno koło) za dodatkowe 15zł mogę Ci dorzucić drugiego z tym że DiaCompe vc707 (też bardzo fajnie chodzi).. jak coś to foty moge Ci zapodać na maila:-) mój: crt@o2.pl
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom