platformy -rozorane golenie;/

evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

ja miałem nawet "troche szwów" ale najlepiej na początek kup jakieś za duże ochraniacze do piłki za 12 zł ;)
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

i kupilem pilkarskie za 16 zyli
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
bartek GK
Kontakt:

Post autor: bartek GK »

powiem tak: gdybys mial rozjebana noge do kosci tobys chodzic nie mogl, mi sie w zeszlym roku 8 zebow od blatu wbilo nad kostka, 3 miechy sie goilo, po jakichs 3 tyg juz jezdzilem. mialem kiedys lokiec tak zajebiscie zdarty wystawalo biale cos ale to miesko bylo. a wszelkie dziury na nogach zalewaj najpierw woda utleniona, a potem zostaw tylko z plastrem zeby bylo suche. na te glebokie kup sobie w aptece TRYBIOTYK (chyba tak sie pisze), taka masc z antybiotykiem, przespiesza gojenie i zapobiega zakazeniu. z ostrzejszym jezdzeniem daj sobie przez tydzien spokuj, bo masz pewnie mocno stluczony miesien i na dobre mu katowanie nie wyjdzie!!!
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Spoko... Ja mialem 8 szfow na lewym goleniu-bawiłem sie tak jak Ty i nie chcialo mi sie ubierac ochraniaczy. Czysta glupota... Tydzien nie chodzilem, a kiedy zdjeli mi wreszcie te cholerne nitki musialem jeszcze kilka dni czekac, zanim wsiadłem na bika. W sumie mysle, ze po 2-3 tygodniach mozna zaczac znowu jezdzic.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
SN@KE
Kontakt:

Jatez przyjebalem w golen :P

Post autor: SN@KE »

Jedna dziura goi mi sie od 15 czerwca (prawa noga) a druga od konca czerwca :D

Musze zainwestowac w ochraniacze tylko kasy nie ma na razie :D

Ja walnelem sie pedalkami KONY (Jackshit) - one tez maja chamskie piny :D

PS Golen to jest to samo co piszczel :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

a ja wczoraj jak sobie skoczylem ze schodów to sie mi ta sprezyna od v-ki otworzyla(to jest taki pręt) i mi noga z tyłu przecieło :/ wwwwwrrrrrrrrrrrr
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

idz na pogotowie niech cie zszyja bo jesli twoj opis jest prawdziwy to samo ci sie nie zagoi a wiec:
ZAPIERDALAJ NA POGOTOWIE KURWA!!
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

trzeba byc kompletnym pozerem zeby sobie kupowac ochoraniacze poto zeby sobie nog nie obijac o pedaly , ochraniacze sa po to zeby chronily przy upadkach a nie przed pedalami.
sprzedaj rower i kup sobie dresy ziom
8!k3r
Kontakt:

co ty ********** bicer !
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

bicer, ty nie wiesz chyba co gadasz.
Są ochraniacze chroniące takze tylną część łydki, dlatego żeby sie pedały nie wbijały.
8!k3r
Kontakt:

bicer moze mi powiesz ze jestem pozerem bo mam rekawiczki i full face widac ze ty nigdy na rowerze nie jezdziles kurde
bartek GK
Kontakt:

wez kurwa bicer pomysl zanim cos kurwa napiszesz!!!!!!!!!chyba ze jezdzisz na kolazowce z spdkami i potrzebujesz ochraniaczy tylko jak sie przewracasz!!??!! a jak masz platformy to noge mozna sobie rozpierdolic nawet podczas niewinnej wycieczki po lesie, kurna!!!
bicer
Kontakt:

.....logik , nie kazdy jest pro jak nypel , ale przy banym cxiezko zeby ci noga e spadla z pedala...ale jak jestes taki (czyt.) pozer to sobie jezdzij w ochraniaczach pilkarskich na swim rowerze marki "linkoln" i rob banego na krawezniki.
powodzenia w kazdym razie
bartek GK
Kontakt:

a ten text do kogo??!!?? bo jak do mnie to wez ********** na drzewo!! no pewnie jesacze ciezej rozwalic sie robiac kutrwa gapa ze schodow, a jednak jakis chlopak sie rozjebal mimo ze mial full zbroje, wiec nie ******* glupot!!! lapy won od ochraniacz pilkarskich, bo mi one nie raz uratowaly noge nawet w skrajnie glupich sytacjach!!! a bunnego nie umiem i mnie to jebie bo nie w **** sie tego uczyc nie chce bo nie mam takiej ambicji i robie inne rzeczy z kturych robienia czerpie przyjemnosc!!! amen kurna
koniec obrazania sie nawzajem!!!
bicer
Kontakt:

a jakiego dropa robiles ze schodow z pilkarskimi ochraniaczami ?? ... ile mial metrow? bo mi sie wydaje zze nawet matra ni mial...co ty wiesz ziom o rowerach
bartek GK
Kontakt:

nie no, ten text co ja wiem o rowerach to mnie dobil, o ziomie nie wspominam... wiesz kazdy kto tu siedzi wie cos o rowerch, ja tam sobie sam w garazu skladalem wiec cos o nim wiem... caly zeszly rok jezdzilem w pilkarskich i robilem rozne rzeczy, schody mialy z 70 cm, szerokosc kiera + moze z 10 cm luzu, a 2 metry po schodach sciana-starczy?? wiekszych u m nie nie ma. w tym roku zrobilem z 2 metrow wiec od moich dropow sie odpierdol ze tak kulturalnie powiem!!! ze jestem inteligentny czloweik i nie mam zamiaru sie z toba wiecej klucic to nie bede pytal co ty wiesz o rowerach...
a tak btw to moesz byc za mlody [poprostu i nie wiesz jakk sie jezdzilo rok dwa temu, kiedy kupa ludzi ratowala sie zestawem pilkarskie + kolana BMXowe...

wiec jesli nie masz zadnej madrej odpowiedzi do zaproponowania to wez nie odpowiadaj bo mi sie juz pisac nie chce...
Marc!n_
Kontakt:

Post autor: Marc!n_ »

Ja jak rozwaliłęm noger konkretnie to w ten smad zien pojechałem po 661 :] nogai nie połameis zod tego napewno ale blizny są .....
przy platformówkach to normalka
szyszkin
Kontakt:

Post autor: szyszkin »

panowie przy platformach ochraniacze to podsatawa !!! bo bez nich to mozna nozke ladnie sobie zalatwic i potem przerwa od bika :( a 661 sa super bez nich ..... ju zwole nie myslec co by sie dzialo bez nich :( pozdr.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
bicer
Kontakt:

"nie wiesz jak sie jezdzilo 2 lata temu"... ja robilem 2 metrowe dropy jak ty jeszcze nie wiedziales do czego rower sluzy. a ze najwieksze schody maja 70cm u ciebie....to gdzie ty mieszkasz ? stary...pewnie w jakiejs wiosce przy granicy z rosja ....bardzo mozliwe bo zapewne masz importowany rower wlasnie z tamtad
ODPOWIEDZ