platformy -rozorane golenie;/
powiem tak: gdybys mial rozjebana noge do kosci tobys chodzic nie mogl, mi sie w zeszlym roku 8 zebow od blatu wbilo nad kostka, 3 miechy sie goilo, po jakichs 3 tyg juz jezdzilem. mialem kiedys lokiec tak zajebiscie zdarty wystawalo biale cos ale to miesko bylo. a wszelkie dziury na nogach zalewaj najpierw woda utleniona, a potem zostaw tylko z plastrem zeby bylo suche. na te glebokie kup sobie w aptece TRYBIOTYK (chyba tak sie pisze), taka masc z antybiotykiem, przespiesza gojenie i zapobiega zakazeniu. z ostrzejszym jezdzeniem daj sobie przez tydzien spokuj, bo masz pewnie mocno stluczony miesien i na dobre mu katowanie nie wyjdzie!!!
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
Spoko... Ja mialem 8 szfow na lewym goleniu-bawiłem sie tak jak Ty i nie chcialo mi sie ubierac ochraniaczy. Czysta glupota... Tydzien nie chodzilem, a kiedy zdjeli mi wreszcie te cholerne nitki musialem jeszcze kilka dni czekac, zanim wsiadłem na bika. W sumie mysle, ze po 2-3 tygodniach mozna zaczac znowu jezdzic.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Jatez przyjebalem w golen :P
Jedna dziura goi mi sie od 15 czerwca (prawa noga) a druga od konca czerwca :D
Musze zainwestowac w ochraniacze tylko kasy nie ma na razie :D
Ja walnelem sie pedalkami KONY (Jackshit) - one tez maja chamskie piny :D
PS Golen to jest to samo co piszczel :P
Musze zainwestowac w ochraniacze tylko kasy nie ma na razie :D
Ja walnelem sie pedalkami KONY (Jackshit) - one tez maja chamskie piny :D
PS Golen to jest to samo co piszczel :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
-
- Kontakt:
wez kurwa bicer pomysl zanim cos kurwa napiszesz!!!!!!!!!chyba ze jezdzisz na kolazowce z spdkami i potrzebujesz ochraniaczy tylko jak sie przewracasz!!??!! a jak masz platformy to noge mozna sobie rozpierdolic nawet podczas niewinnej wycieczki po lesie, kurna!!!
a ten text do kogo??!!?? bo jak do mnie to wez ********** na drzewo!! no pewnie jesacze ciezej rozwalic sie robiac kutrwa gapa ze schodow, a jednak jakis chlopak sie rozjebal mimo ze mial full zbroje, wiec nie ******* glupot!!! lapy won od ochraniacz pilkarskich, bo mi one nie raz uratowaly noge nawet w skrajnie glupich sytacjach!!! a bunnego nie umiem i mnie to jebie bo nie w **** sie tego uczyc nie chce bo nie mam takiej ambicji i robie inne rzeczy z kturych robienia czerpie przyjemnosc!!! amen kurna
koniec obrazania sie nawzajem!!!
koniec obrazania sie nawzajem!!!
nie no, ten text co ja wiem o rowerach to mnie dobil, o ziomie nie wspominam... wiesz kazdy kto tu siedzi wie cos o rowerch, ja tam sobie sam w garazu skladalem wiec cos o nim wiem... caly zeszly rok jezdzilem w pilkarskich i robilem rozne rzeczy, schody mialy z 70 cm, szerokosc kiera + moze z 10 cm luzu, a 2 metry po schodach sciana-starczy?? wiekszych u m nie nie ma. w tym roku zrobilem z 2 metrow wiec od moich dropow sie odpierdol ze tak kulturalnie powiem!!! ze jestem inteligentny czloweik i nie mam zamiaru sie z toba wiecej klucic to nie bede pytal co ty wiesz o rowerach...
a tak btw to moesz byc za mlody [poprostu i nie wiesz jakk sie jezdzilo rok dwa temu, kiedy kupa ludzi ratowala sie zestawem pilkarskie + kolana BMXowe...
wiec jesli nie masz zadnej madrej odpowiedzi do zaproponowania to wez nie odpowiadaj bo mi sie juz pisac nie chce...
a tak btw to moesz byc za mlody [poprostu i nie wiesz jakk sie jezdzilo rok dwa temu, kiedy kupa ludzi ratowala sie zestawem pilkarskie + kolana BMXowe...
wiec jesli nie masz zadnej madrej odpowiedzi do zaproponowania to wez nie odpowiadaj bo mi sie juz pisac nie chce...
panowie przy platformach ochraniacze to podsatawa !!! bo bez nich to mozna nozke ladnie sobie zalatwic i potem przerwa od bika :( a 661 sa super bez nich ..... ju zwole nie myslec co by sie dzialo bez nich :( pozdr.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
"nie wiesz jak sie jezdzilo 2 lata temu"... ja robilem 2 metrowe dropy jak ty jeszcze nie wiedziales do czego rower sluzy. a ze najwieksze schody maja 70cm u ciebie....to gdzie ty mieszkasz ? stary...pewnie w jakiejs wiosce przy granicy z rosja ....bardzo mozliwe bo zapewne masz importowany rower wlasnie z tamtad