pare zmian na FORUM ;)

3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Ja widze to forum w zupelnie innej formie...
Zostawialbym ostatnia szate graficzna i cala otoczke a dodal mozliwosc banowania i dawania upomnien. Reszta jest naprawde zbedna. Minimalizm gora.
n0 ridE n0 fUN
lloll666
Kontakt:

Post autor: lloll666 »

czy ktos jeszcze uzywa firefox`a i ma taki sam problem(czytaj moj poprzedni post) czy tylko ja?? bo mnie to bardzo denerwuje...
ashes to ashes...
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

ale reklamy nie zniknely;d
hipis_12
Kontakt:

Post autor: hipis_12 »

Fajna poprawka!!! Bardzo ładnie zrobione. Przywiązałem sie do tamtego forum ale to też nie jest złe. Brakuje mi tylko informacji z giełdy (przydatna sprawa)
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

o mamo, ale zarowa! co wrazliwsi epilepsji dostana. osobiscie preferuje gotycka surowosc, czyli czytelnosc ponad wodotryski. emotow nie lubie, ale mozliwosc wklejania obrazkow jest przydatna. sugeruje tylko wprowadzic ograniczenie co do maksymalnej rozdzielczosci i ewentualne autoskalowanie ponadwymiarowych grafik, aby nie psuc przyjetego rozplanowania elementow.

niestety nie wszystkim idzie dogodzic robiac cokolwiek, gdyz absolutna zgoda panuje tylko w panstwie totalitarnym, albo na cmentarzu, ale moznaby wprowadzic mozliwosc wyboru css, a nawet ladowanie prywatnego, wtedy kazdy moglby sobie zmieniac wyglad forum wedle zyczenia, edytujac css.

jeszcze odnosnie emotow: tylko czekac, az sie zaczna produkowac trole wklejajac mnostwo emotow jeden za drugim, robiac z forum 'bravo girl'...
Kontakt:

Post autor: Tomasz D. »

Calkiem przyjemnie, przejrzyste przedewszystkim.

Pozdrawiam i zapraszam na psiokrew.fotolog.pl
http://www.psiokrew.fotolog.pl
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

te... panie nikom private message nie chodza...przynajmniej mi debug mode sie wlancza...napraw pan to...
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Nikom, gdzie nasze szczytne zielone tytuły moderatorsko-adminowe pod nickiem ;>?

Mi się podoba, krok do przodu. Jeszcze giełda i będzie pięknie.
Pozdro!
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

aa faktycznie, no jeszcze zostalo sporo poprawek, wszystko bedzie jutro.. tak mysle ;) dzieki za uwagii !
dyga1990
Kontakt:

Post autor: dyga1990 »

>>>lloll666<<<
czy ktos jeszcze uzywa firefox`a i ma taki sam problem(czytaj moj poprzedni post) czy tylko ja?? bo mnie to bardzo denerwuje...

Ja używam i nie mam takiego czegoś ale .. nie działa mi opcja edytuj :P
Mi sie podoba tylko mam jedno zastrzezenie gdzie jest link zwrotny do głównej strony www.dh-zone.com ?? wczesniej był z boku po lewej i był w miare widoczny a teraz nie wiem gdzie jest .. chyba ze ślepnę juz , wiec powiedzcie mi jesli sie myle hehe :P

PS. juz mam :P ślepak ze mnie hehe
Pozdro 8)
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Nie za bardzo podoba mi się nowa wersja, aczkolwiek wiem że będzie mnie to denerwowało przez tydzień, a po 3 już nawet nie będę pamietał jak wyglądało poprzednie. Tamto było baaaardzo proste i przejrzyste.

Moje uwagi (może dla kogiś przydatne):

- straszny natłok tych pionowych i poziomych linii, czmurki są nawet ok ale od linii można dostać oczopląsu.

- można by trochę poszerzyć obszar treści postów kosztem kawałka gdzie jest nick i lokalizacja - jest tam kawał pustej przestrzeni, trochę zbędny

- trochę razi mnie to że kolumna postów nie jest na środku ekranu - nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy czego, ale takie jest moje pierwsze odczucie.

- według mnie buźki w tekście są kompletnie niepotrzebne i denerwujące.

PS: to chyba dziwna sytuacja ale forum nie chodzi mi w FF (wersja 2.0.0.6 ponoć z wszelkimi najnowszymi aktualizacjami), za to wszystko działa w IE :/
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-_IrO.Com_-
Kontakt:

Post autor: -_IrO.Com_- »

No właśnie tamto forum było dużo bardziej prostsze i przejrzyste . czy wy tego nie widzicie?? wszystko było by ok gdyby były pokazane na głównej stronie forum wszystkie tematy tak jak przedtem, a ogólnie nowy wizaż jest całkiem całkiem :)

ps. miałem problem z zalogowaniem, ale moze to tylko chwilowe
misiuk666
Kontakt:

Post autor: misiuk666 »

Mnie ta nowa wersja się podoba, pod mozillą i operą hula aż huczy, co do zwężenia pola z nickiem jak najbardzej popieram Chrabał bezsensowne marnowanie miejsca. A co do avatów i emotów jestem przeciwny, nie dośc że często są nadużywane w ilościach (mówię o emotach) to cały ten badziew powoduje tylko powolniejsze ładowanie się strony.

Misiuk
believer
Kontakt:

Post autor: believer »

A te avatary wkoncu będą czy nie?Mi to jest obojętne ale w sumie po lewej stronie taka szara niewykorzystana przestrzen,fajnie by tam jakis avatarek wyglądał nie duzych rozmiarów.bardziej mnie drażnią emoty niż avatary.wole jak jest normalna buzka taka : ) niz taka :)
Riverside
Kontakt:

Post autor: Riverside »

Niezły klimat się zrobił...jeszcze avatary i będzie nieźle :evil:
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

Panie Nikom i jeszcze jedno: mi na firefoxie nie chodzi...!!! :twisted:
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

a co to znaczy ze nie chodzi ?? konkretniej troszke ;) mi hula w FF i Operze idealnie.
believer
Kontakt:

Post autor: believer »

ja tez mam firefox'a a problemow zadnych nie mam.
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

co do IE i FF
http://img440.imageshack.us/my.php?image=dhzonekz6.jpg
to pokazuje roznice

co do problemow z FF, na poczatku wypluwal mi jakis blad co do braku jakiejs tabeli w bazie - wyczyscilem ciasteczka dotyczace dh-zone i zaczelo dzialac
ODPOWIEDZ