pare zmian na FORUM ;)
o mamo, ale zarowa! co wrazliwsi epilepsji dostana. osobiscie preferuje gotycka surowosc, czyli czytelnosc ponad wodotryski. emotow nie lubie, ale mozliwosc wklejania obrazkow jest przydatna. sugeruje tylko wprowadzic ograniczenie co do maksymalnej rozdzielczosci i ewentualne autoskalowanie ponadwymiarowych grafik, aby nie psuc przyjetego rozplanowania elementow.
niestety nie wszystkim idzie dogodzic robiac cokolwiek, gdyz absolutna zgoda panuje tylko w panstwie totalitarnym, albo na cmentarzu, ale moznaby wprowadzic mozliwosc wyboru css, a nawet ladowanie prywatnego, wtedy kazdy moglby sobie zmieniac wyglad forum wedle zyczenia, edytujac css.
jeszcze odnosnie emotow: tylko czekac, az sie zaczna produkowac trole wklejajac mnostwo emotow jeden za drugim, robiac z forum 'bravo girl'...
niestety nie wszystkim idzie dogodzic robiac cokolwiek, gdyz absolutna zgoda panuje tylko w panstwie totalitarnym, albo na cmentarzu, ale moznaby wprowadzic mozliwosc wyboru css, a nawet ladowanie prywatnego, wtedy kazdy moglby sobie zmieniac wyglad forum wedle zyczenia, edytujac css.
jeszcze odnosnie emotow: tylko czekac, az sie zaczna produkowac trole wklejajac mnostwo emotow jeden za drugim, robiac z forum 'bravo girl'...
Mi sie podoba tylko mam jedno zastrzezenie gdzie jest link zwrotny do głównej strony www.dh-zone.com ?? wczesniej był z boku po lewej i był w miare widoczny a teraz nie wiem gdzie jest .. chyba ze ślepnę juz , wiec powiedzcie mi jesli sie myle hehe :P
PS. juz mam :P ślepak ze mnie hehe
Pozdro
czy ktos jeszcze uzywa firefox`a i ma taki sam problem(czytaj moj poprzedni post) czy tylko ja?? bo mnie to bardzo denerwuje...
Ja używam i nie mam takiego czegoś ale .. nie działa mi opcja edytuj :P
Mi sie podoba tylko mam jedno zastrzezenie gdzie jest link zwrotny do głównej strony www.dh-zone.com ?? wczesniej był z boku po lewej i był w miare widoczny a teraz nie wiem gdzie jest .. chyba ze ślepnę juz , wiec powiedzcie mi jesli sie myle hehe :P
PS. juz mam :P ślepak ze mnie hehe
Pozdro

Nie za bardzo podoba mi się nowa wersja, aczkolwiek wiem że będzie mnie to denerwowało przez tydzień, a po 3 już nawet nie będę pamietał jak wyglądało poprzednie. Tamto było baaaardzo proste i przejrzyste.
Moje uwagi (może dla kogiś przydatne):
- straszny natłok tych pionowych i poziomych linii, czmurki są nawet ok ale od linii można dostać oczopląsu.
- można by trochę poszerzyć obszar treści postów kosztem kawałka gdzie jest nick i lokalizacja - jest tam kawał pustej przestrzeni, trochę zbędny
- trochę razi mnie to że kolumna postów nie jest na środku ekranu - nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy czego, ale takie jest moje pierwsze odczucie.
- według mnie buźki w tekście są kompletnie niepotrzebne i denerwujące.
PS: to chyba dziwna sytuacja ale forum nie chodzi mi w FF (wersja 2.0.0.6 ponoć z wszelkimi najnowszymi aktualizacjami), za to wszystko działa w IE :/
Moje uwagi (może dla kogiś przydatne):
- straszny natłok tych pionowych i poziomych linii, czmurki są nawet ok ale od linii można dostać oczopląsu.
- można by trochę poszerzyć obszar treści postów kosztem kawałka gdzie jest nick i lokalizacja - jest tam kawał pustej przestrzeni, trochę zbędny
- trochę razi mnie to że kolumna postów nie jest na środku ekranu - nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy czego, ale takie jest moje pierwsze odczucie.
- według mnie buźki w tekście są kompletnie niepotrzebne i denerwujące.
PS: to chyba dziwna sytuacja ale forum nie chodzi mi w FF (wersja 2.0.0.6 ponoć z wszelkimi najnowszymi aktualizacjami), za to wszystko działa w IE :/
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
Mnie ta nowa wersja się podoba, pod mozillą i operą hula aż huczy, co do zwężenia pola z nickiem jak najbardzej popieram Chrabał bezsensowne marnowanie miejsca. A co do avatów i emotów jestem przeciwny, nie dośc że często są nadużywane w ilościach (mówię o emotach) to cały ten badziew powoduje tylko powolniejsze ładowanie się strony.
Misiuk
Misiuk
co do IE i FF
http://img440.imageshack.us/my.php?image=dhzonekz6.jpg
to pokazuje roznice
co do problemow z FF, na poczatku wypluwal mi jakis blad co do braku jakiejs tabeli w bazie - wyczyscilem ciasteczka dotyczace dh-zone i zaczelo dzialac
http://img440.imageshack.us/my.php?image=dhzonekz6.jpg
to pokazuje roznice
co do problemow z FF, na poczatku wypluwal mi jakis blad co do braku jakiejs tabeli w bazie - wyczyscilem ciasteczka dotyczace dh-zone i zaczelo dzialac