Witam mam teraz zwykłe szity tarcze z przodu 160 mm a tył 140 i mam pytanko bo chcę zmienić na AVID bb5 i nie wiem czy da sie założyć z przodu 203 a tył 160 na tej samej ramie i widełkach bo nie chce nic dokupywać
jak masz jakies shity to pewnie caly rower tez nie za dobry, oby nie market/gtix w takim przypadku nawet nie mysl o zakladaniu hebla 200mm na przod. Teoretycznie sie da, kwestia adaptera
Jak przełożysz z przodu na tył adpater przedni 1600mm to na tyle wtedy będziesz miał 180mm. Więc już zostawił bym ten adapter i założył 180mm na tył a na przód kupił adpater pod 203.
FROGER..POWINIENES CHYBA GLEBIEJ PRZEMYSLEC SWOJE RADY..CHYBA ZE POWTARZ BZDURY PO KIMS, WIEC WTEDY NIE MUSISZ MYSLEC WOGOLE...CYTUJE---Jak przełożysz z przodu na tył adpater przedni 1600mm to na tyle wtedy będziesz miał 180mm. ?????
PRZOD 203MM=TYL 185MM
PRZOD 160MM=TYL 140MM
-TO CHYBA OCZYWISTE
pomylilo??? probuje udzielac rad na publicznym forum i mu sie pomylilo? to kpina .
brak wiedzy i kompetencji. - po kiego .... tacy ludzie sie wypowiadaja
diskordiapomyliło mi się frajerze, rzeczywiście nie dostrzegłem tego i źle napisałem przyznaje się do błędu nie umiesz normalnie wytłumaczyć? masz coś to daj na PW a nie będziesz publicznie pyskował... pomyłki się zdarzają. Tak pyskować to możesz do mamy...
Brak wiedzy? już to kiedyś na forum pisałem i dobrze o tym wiem, tu poprostu zaszła pomyłka mogłeś mnie normalnie poprawić a nie cwaniakowac wiedzą