Koło DH - Pod Klocki
Koło DH - Pod Klocki
Szukam dobrego i taniego koło z zastosowaniem do FR/DH. Obręcz mi pszła a całość wydałem na inny sprzęt i teraz im mniej tym lepiej. Ważne jest też aby się dało do klocków bo takowe mam i jak na razie zmiana była by za dużym kosztem.
kolo przod czy tył]
jak tył to
SR Mamooth - obrecz 100 zł
NS Coaster - piasta 170 zł
Dt Champion - szprychy 44 zł
przód
oś qr 20
SR Mamooth - Obręcz 100 zł
NS Roller DH - piasta 190 zł
DT Champion - szprychy 44 zł
zwykła oś :
NS Roller - piasta 130 zł
jak tył to
SR Mamooth - obrecz 100 zł
NS Coaster - piasta 170 zł
Dt Champion - szprychy 44 zł
przód
oś qr 20
NS Roller DH - piasta 190 zł
zwykła oś :
NS Roller - piasta 130 zł
sprzedam:
Fingerboard Darkstar i akcesoria
Fingerboard Darkstar i akcesoria
Bombell no to sie mylisz.
pancerne kolo do DH/FR pod v-ki (klocki) = Rigida DH30 + deore m475 + dt champion = zajebioza
koszt 170+60+40 = 270 zeta i masz jeszcze 30 zeta na detke Syncrossa do dh i jest elo.
jezdze na takim kole od poltora roku, przez prawie rok mialem go w sztywniau do wszelako pojetego FR (2,5m dropy na schody. zjazdy po kamieniach wielkosci malych telewizorow itp itd) i trzyma sie bardzo dobrze!!! obrecz ta oczywisce jest pod v-ki (albo jak to napisales "klocki") nie straszne jej dobica o kant schodow przy wiekszej predkosci. piasta tania i mocna. nic sie nie sypie. luzow nie lapie, bedenek sie kreci leciuuutko (mam ja 2 lata i jeszcze ani razu jej nie musialem serwisowac a w roznych warunkach juz bywala)
polecam taki setup. jesli uda ci sie to rozwalic to respekt bo nie ma uja po prostu
pancerne kolo do DH/FR pod v-ki (klocki) = Rigida DH30 + deore m475 + dt champion = zajebioza
koszt 170+60+40 = 270 zeta i masz jeszcze 30 zeta na detke Syncrossa do dh i jest elo.
jezdze na takim kole od poltora roku, przez prawie rok mialem go w sztywniau do wszelako pojetego FR (2,5m dropy na schody. zjazdy po kamieniach wielkosci malych telewizorow itp itd) i trzyma sie bardzo dobrze!!! obrecz ta oczywisce jest pod v-ki (albo jak to napisales "klocki") nie straszne jej dobica o kant schodow przy wiekszej predkosci. piasta tania i mocna. nic sie nie sypie. luzow nie lapie, bedenek sie kreci leciuuutko (mam ja 2 lata i jeszcze ani razu jej nie musialem serwisowac a w roznych warunkach juz bywala)
polecam taki setup. jesli uda ci sie to rozwalic to respekt bo nie ma uja po prostu