Miejscowki Warszawa

KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nie wiem jaki teraz rowerek ma, ale ma długie włosy, charakterystyczny śmiech :P i płetwe na kasku (na górze - fullface) :)
Michaelllo
Kontakt:

Post autor: Michaelllo »

byłem dziś na torze lesnym i było strasznie dużo belek i innego dziadostwa tek że nie dało się przejechać, uskoczek całkiem rozwalony. Na szczęście pojawiło się dwóch ziomków to odgarneliśmy syf i tor jest przejezdny, chłopaki myślą o naprawieniu szkód, będę tam jeździł jutro, jak ktoś jest chętny to zapraszam
nie mów hop póki nie przeskoczysz
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

to chyba inne postacie, bo ten koles byl w orzechu na bance.

Michaello - to gajowy poukladal. chodzil z lopata to mu do lba cos strzelilo... mozliwe ze wpadne jutro to pomoge wam odgarniac ten syf.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

O której wpadacie? Też z chęcią bym przyszedł bo to fajna miejscówa zaczęła się robić i zdobyłem saperke ;P
Michaelllo
Kontakt:

Trochę dziwi mnie to że gajowy to robi, bo z tego co słyszałem za młody to on nie jest (ok 60 lat), a kłody które wczoraj odgarniliśmy były duże. Jedno dżewo było takie że ledwo co we trzech ruszyliśmy. Jak będę wiedział o której będę na torze to zostawię wiadomość
GG 4103358
pasqd
Kontakt:

ha, to widocznie sie cos zmienilo, bo wczoraj latal jakis mlodziak (na oko 20 lat). pewnie jego przydupas albo harcerz od siedmiu bolesci. mozliwe tez ze wprowadzili swierza krew do sluzb lesnych ;)
www.mushroomhead.prv.pl
Michaelllo
Kontakt:

Wpadnę na tor leśny ok 12 - 12.30
Jak ktoś ma ochotę i czas niech się zjawi, fajnie byłoby żeby była saperka, można byłoby poprawić conieco
GG 4103358
pasqd
Kontakt:

to i ja postaram sie wpasc. niestety bez saperki, ale jakby cos przeciagnac trzeba bylo (klody itp) to z checia pomoge).

jakby cos to czarny "point" i niebieski integral na bance ;)
www.mushroomhead.prv.pl
Michaelllo
Kontakt:

No to dupeczka. Byliśmy dziś na torze leśnym, fajnie było, miło się gaworzyło, aż tu z nienacka wyskoczyło dwóch siusiaczków w zielonych mundurkach i powiedzieli że mamy się oddalić z tego miejsca w trybie przyśpieszonym ;( Dobrze że nie dostaliśmy mandatu. Pewnie teraz rozwalą tor i nawrzucją jeszcze więcej syfu.
GG 4103358
pasqd
Kontakt:

ale milo z ich strony ze dali cos do poczytania ;)

swoja droga to ciekawe czemu para chodzili? moze mieli ochote na mala randeczke a tu zli ludzie co niszcza ubity piasek swoimi gumowymi oponami im przeszkodzili...
www.mushroomhead.prv.pl
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

Kurwa! A tyle czasu spokój był, wygląda na to, że koniec traski. Pewnie ten wąwóz to są jakieś formy krasowe czy inne pierdoły, ale to już jest tak przetworzone, że mogli sobie dać spokój :|
pasqd
Kontakt:

fakt, szkoda... traska naprawde ladna i drugiej takiej ze swieca szukac. Jest jeszcze nadzieja, ze te obchody sa co kilka godzin, bo w sumei ze dwie godziny dalo sie spokojnie pojezdzic (a w pewnej chwili ludzi bylo naprawde sporo)

Pewnie juz tam powrzucali jakies klody i bale drewna na trase...

Ja rozumiem, ze rezerwat i w ogole, ale nie moge zrozumiec, co mozna tam zniszczyc. Przeciez nie wycinamy drzew tylko jezdzimy po (mniej wiecej) naturalnym terenie...
www.mushroomhead.prv.pl
Michaelllo
Kontakt:

Trzeba zabrać się za nową miejscówkę, np. na SGGW, po drodze wstąpiłem tam i spotkałem sympatycznego pana z łopatą ręku, kopiącego rowerowe przeszkody ;) Zobowiązałem się że pomogę, a słowa danego dotrzymam, fajnie byłoby żeby więcej osób się zjawiło, robota pójdzie szybciej. Może powstanie pierwszy warszawski north shore.

Z toru leśnego chyba już trzeba zrezygnować, jak tych dwóch gejowych będzie pilnowało, nie mam ochoty na mandat ani ciągłe walczenie z ich nieudolnymi przeszkodami.
GG 4103358
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

spozniles sie :]
northshpre jest a czerniaku i to calkiem sporawy. a w falenicy kolejny powstaje :D (tylko trza przestac pic i zaczac robic :P)

ps kto mi w lato pomorze ja u siebie na ogrodku robie! serious do lata tylko czekam pare dni i bedzie.
jest kto chetny :P jede plus takiego northshorea. zaden ghejowy sie nie dopieprzy :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Michaelllo
Kontakt:

gdzie dokładniej jest ten north shore?
GG 4103358
Krzywy
Kontakt:

hmm. jak tam trafic to wiem z pamieci ale nie wytlumacze ;D rufus z tego forum tam buduje jego sie zapytaj (poszukaj w liscie utykownikow i mu moze na priva napisz?)

jest to na koncu ulicy czolgistow gdzies tam w lesie w miedzylesiu. warszawa wawer, droga po wschodniej stronie wisly w strone otwocka :D

a nasz to w falenicy bedzie :P
na razie jest jeden northshoreowy drop :D

ja tera w niemcach jestem to nawet nie moge wyjechac i zalapac dojazdu :P
www.bikeaction.pl
pasqd
Kontakt:

bylem przed chwila na SGGW, tak z nudow. Dopiero teraz zauwazylem tego ns`:) Calkiem fajnie sie prezentuje, ciekawe jak pociagna to dalej. Poza tym jest jeszcze jedna hopka, ladowania jednak nie wypatrzylem. Dosyc duze wybicie, lot nad oponami i takie przyjemnosci ;)
www.mushroomhead.prv.pl
ziom
Kontakt:

Post autor: ziom »

wpadajcie na gocław :) koło szkoły na ul. bartosika 5 czy jakos tak :)
Krzywy
Kontakt:

ziom tor dualowy na goclawiu?? zjawial sie u was duzy dlugolosy gosc na dragu 16 z areoska?? moiwl mi ze na goclawiu dual robia :D
www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ