Bunny Hoooop

Sauron
Kontakt:

Bunny Hoooop

Post autor: Sauron »

Cześć mam poteżnego problema mam rame POINT rozmiar 14 i nie umie zrobić bunnego hoopa umie unieść przednie koło a nie umie tylnego prosze was o pomoc wytłumaczcie mi od poczatku do końca jak to mam robić<<<<PS>>>
rower mam z 4 dni (moi kumple umią na moim biku a ja nie!) z góry dźieki
pitbull
Kontakt:

Post autor: pitbull »

tego nawet nie trzeba tłumaczyc wystarczy troche zabawy i pomyślunku jak to sie robi i sie nauczusz mannnn...ja załapałem sam nikt mnie nie uczył i teraz na swoim rowerqu warzacym 17,5 kg robie bunnego gdzies na(jak sie postaram..) niecałe 80 cm!!!!a tak na luzie to z 50 cm!!! UCZ SIE!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Naucz sie najpierw od manuala, podniesc przednie kolo tak zeby bylo w miare wysoko przejedz tak z metr i sprobuj podniesc tyl, na poczatku nic nie wyjdzie ale za pare dni nauczysz sie przezucac cialo bardziej na przod i odciazac tyl
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

pitbull no faktycznie pomogłeś mu jak japierdole
wejdź sobie na www.spaceman.cz i tam będziesz miał wszystko napisane tyle że po czesku i masz tam też wersję angielską, są tam też filmiki
Karpiel
Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
Kontakt:

Post autor: Karpiel »

dla takich ludzi jak ty zalozylem temat o takiej nazwie :

!!! patrzec tu nieuki !!!

tam jest adres do str:

http://www.velo.com.pl/szkola_trialowa.htm
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

nawet ci wkleje tutaj żeby było fajniej:p

Pierwszy element tego triku jest podobny do manuala ze schodów. W odpowiedniej odległości od przeszkody, na którą zamierzasz wskoczyć, podrywasz rower podciągając kierownicę do klatki piersiowej. Przednie koło znajdzie się w powietrzu. Im większa przeszkoda tym wcześniej musisz poderwać przednie koło (i na odwrót). Proponujemy, żebyś zaczynał ćwiczyć ten trik na płaskiej nawierzchni, ucząc się podrywać przednie koło do góry. Najazd na przeszkodę bez opanowania tej umiejętności może oznaczać nie tylko skrzywiony widelec...
W momencie, gdy przednie koło znajduje się w powietrzu, następnym krokiem będzie poderwanie do góry tylnego koła. W tym elemencie czas odgrywa bardzo ważną rolę. Należy to zrobić w odpowiednim momencie. Przykładowo, gdy murek ma wysokość 30 cm tylne koło należy poderwać, gdy przednie znajdzie się ponad krawędzią murka. Wszystko zależy od wysokości przeszkody. Tylne koło podnosisz przechylając stopami platformy pedałów do przodu i ciągnąc je do góry (wymagane buty z antypoślizgowym protektorem na podeszwie). Następnie uginając kolana i w tym samym momencie pchając przód roweru mocno w dół uniesiesz tylne koło na odpowiednią wysokość. Klucz do tego triku jest w tym, że lądowanie odbywa się na przednim kole, a nie na tylnym! W momencie, gdy przednie koło znajdzie się ponad krawędzią murka przenieś ciężar ciała do przodu, tuż ponad kierownicę. Dzięki zmianie punktu ciężkości tylne koło automatycznie uniesie się na odpowiednią wysokość. Przednie koło opadnie na powierzchnię przeszkody i przejeżdziesz na nim kawałek. Dopiero po chwili tylne koło również opadnie na murek. W triku tym wiele zależy od odpowiedniej prędkości, mocnego wybicia i balansu.
Xprot

Post autor: Xprot »

JA TEZ MAM PROBLEM

NIE UMIEM SIE WYSRAC POMOCY CO MAM ZROBIC UMIEM USIASC NA KIBLU I CO DALEJ?????

JAK KUR W A TWOI KOLEDZY "UMIA" TO SIE ICH KU R WA PYTAJ A NIE JAKIES SYFY PISZESZ..................... CZLOWIEKU JK MASZ 4 DNI ROWER TO CWICZ A NIE OD RAZU JAK TO ZROBIC? BO NIE WIERZE ZEE TAKEI PROBLEMY TRZEBA OPISYWAC NA FORUM..........

KU RWA.
Daro17
Kontakt:

Post autor: Daro17 »

niewiem co trudnego jest w bunnym, ja go zrobilem za 5 razem, a po 3 tygdniach przeskakuje rurke na wys 30 cm
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Mojego fiuta byś nie przeskoczył.

:D
pitbull
Kontakt:

hahahahahahahahahaha----LOL :D :D :D
pitbull
Kontakt:

hahahahahahahahahaha----LOL :D :D :D
tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

te ku rwa szprot czy xprot hu j cie wie jak sie zwiesz. jak coś ci sie ku rwa niepodoba to weź karyplu walony wy pierdalaj, koleś ma prolem i sie pyta jak go rozwiązać, zapomniałeś matole że to jest dział dla początkujących

ile ty ku rwa masz lat że taki hardy jesteś co? 15 a możę mniej
niekażdy jest ku rwa taki pojętny więc sie odturlaj palancie zakompleksiony
matka ci w domu bije czy jeść niedaje łosiu

ku rwa strzelać do takich sie powinno
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

ale o tym bylo juz w hj...

hihihi nie przeskoczy jego fiuta <lol> dobre :D

o... posta sobie nabije... bede mial duzo postow. fajnie. jupi k*rwa :)
what can I say... ;)
Sauron
Kontakt:

Post autor: Sauron »

XSprot zamknji morde psiaku i sie nie dzywaj jak cie ktoś nie prosi ułopmski psie jabany przez starego
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

<rotfl> <lol> Hehe
A tam
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

bueheh co glupie to glupim pozostanie
what can I say... ;)
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

Ty szprocie kurwa :/ dlaczego chlopaka pojezdzasz kuirwa jebaku jeden? wylumaczx mi to ? to ze MOZE ty potrafisz zrobic banny hoopa to nie znaczy ze kazdy w kolo ma go potrafic kurwa :/ jeszcze jeden taka odpowiedz skurwielu i WÓN z forum !
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

wszystko kur wa fajo ale jeden najazd na koleszke chyba wystarczy bo szkoda forum zaśmiecać łośki :)
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

xport pizdusiu- to jest dział "DLA POCZATKUJACYCH" !
wiec co sie kurwa strzepisz?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
ODPOWIEDZ