KRK "Łopata"
-
- Kontakt:
KRK "Łopata"
mam wielka prosbe do szanownego grona bikerow, kozystajacych z traski w krakowie, tzw "Łopaty"... nie wiem kto w miejcu gdzie jeszcze do dzisiaj stala laweczka na gorze zrobil taka obore, ale to juz ku****kie przegiecie pyty. rozumiem ze kosz jest rzadko oprozniany i nie ma gdzie wrzucac plastikowych butelek, ale zeby ku**a TLUC SZKLO????? dziwicie sie ze pozniej lesnicy roz********la nam hopki? nie ruszaloby mnie to moze gdybym ostatnio nie bywal tam czesciej i conieco nie wspolbudowal, ale zygac mi sie teraz chce jak na to patrze. nie wskazuje na nikogo palcem, bo nie wiem kto to, ale wezcie sie ku**a nad soba zastanowcie...
pozdrower:/
pozdrower:/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dzieki Cubus. dobra robota.
ja bede na lopacie w sobote i niedziele, tez wezme worek, bo nie zdziwilbym sie gdyby cos nowego sie pojawilo. w sumie to bylby dobry zwyczaj, gdyby kazdy z kozystajacych z trasy, rowniez choc troche o nia dbal.
bajdelej: jakie wrazenia z niedawno powstalej "4"?
mam zamiar sam ja wreszcie przetestowac w weekend, choc widze ze trzeba sie dobrze zlozyc by na nia najechac. ale nie chwalac sie zadowolonym z niej (przynajnmniej z wybicia, bo ladowanie to masakra byla...)
aha, nie popieram opcji z "wykopanym" smietnikiem...
ja bede na lopacie w sobote i niedziele, tez wezme worek, bo nie zdziwilbym sie gdyby cos nowego sie pojawilo. w sumie to bylby dobry zwyczaj, gdyby kazdy z kozystajacych z trasy, rowniez choc troche o nia dbal.
bajdelej: jakie wrazenia z niedawno powstalej "4"?

aha, nie popieram opcji z "wykopanym" smietnikiem...
-
- Kontakt:
i znowu to samo...
zostawilismy specjalnie worek na smieci ktory lezy kolo laweczki w nowym miejscu, ale przeciez po co do niego wrzucac smieci? przeciez lepiej wy****yc papierek po lodach (O_o) pod lawke a butelkie je**ac przed siebie, bo tak bedzie fajnie, cool, i pokazemy troche kulturki, nie?
fajnie ktos ma w domu. woda po kolana.
zostawilismy specjalnie worek na smieci ktory lezy kolo laweczki w nowym miejscu, ale przeciez po co do niego wrzucac smieci? przeciez lepiej wy****yc papierek po lodach (O_o) pod lawke a butelkie je**ac przed siebie, bo tak bedzie fajnie, cool, i pokazemy troche kulturki, nie?
fajnie ktos ma w domu. woda po kolana.
=disbrainer= nie wkur*aj mnie nawet-,- dopiero co sprzatalem i 3 worki wyszly.. a juz smieca? jak bd na łopacie i kogoś dorwe jak śmieci to chyba zaj***e -,-
----------------------------------------------
mam pomysł .. wyrdukuje pare kartek z napisem 'SMIECISZ= NIE JEZDZISZ"czy cos takiego -,- i porozklejam tam na górze koło ławki i kosza na śmieci -,-
----------------------------------------------
mam pomysł .. wyrdukuje pare kartek z napisem 'SMIECISZ= NIE JEZDZISZ"czy cos takiego -,- i porozklejam tam na górze koło ławki i kosza na śmieci -,-