wigwam
wigwam
witam.prośba do ludzi z wawy lub będących w kontakcie z tą firmą.czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć czy wigwam jest czynny czy maja jakąś przerwe urlopową bo dzwonie do nich już któryś dzień i echo.mam damper rozpieprzony i jak ma leżeć to wole aby leżał w szufladzie a nie na poczcie.dziękuje za ewentualne njusy
Że co "cholerni urlopowicze,w dupach sie poprzewracało"...??? A co, to że tobie się nagle zachciało do serwisu to od razu na ludziach psy wieszasz?? Kurde, W Wigwamie też pracują ludzie i też potrzebują wolnego aby odpocząć, więc się nie dziw....a poza tym, oni od wielu lat maj w Sierpniu zamknięte...więc na dobrą spraw to żadna nowość . A zamknięte mają do 3 września, więc jeszcze niecały tydzień..więc spokojnie, bo to już tuż tuż.Pozdrower.
Spokojnie...
Każdy potrzebuje urlopu, wiadomo. Ale też czy nie uważasz, że płacąc kupę kasy za sprzęt można wymagać dyspozycyjności? A sezon powoli się kończy. Tak traci sie klientów... Niewielu, ale jednak.
Z drugiej zaś strony mi amor padł an początku września, wiec czekam już prawie cały miesiąc i aż tak się nie gorączkuję, bo troszku rozumiem panujące realia.
Pozdro
Każdy potrzebuje urlopu, wiadomo. Ale też czy nie uważasz, że płacąc kupę kasy za sprzęt można wymagać dyspozycyjności? A sezon powoli się kończy. Tak traci sie klientów... Niewielu, ale jednak.
Z drugiej zaś strony mi amor padł an początku września, wiec czekam już prawie cały miesiąc i aż tak się nie gorączkuję, bo troszku rozumiem panujące realia.
Pozdro
spokojnie panowie.nie zawsze pada damper przed sierpniem więc takie żeczy sie zdarzają,z drugiej strony troche dziwne ze cała firma ma urlop.????chyba ze to taki nowy styl.ale ok, niech mają spectomo,nie ma sensu się beznadziejnie podniecać ,padło pytanie i jest odpowiedż,zreszta na stonie pisze że mogą wystapić komplikacje a nie "jedziemy na urlop całą rodziną"dlatego moje pytanie.poczekam .przynajmniej jestem bogatszy w wiedze i musze zjebać mój damper aby nigdy wiecej w sierpniu mi nie puszcał.pozdro panowie