Kraków - uważajcie!
hehe
no ni sorka lae nie moge sie pwwstrzymac;] jak mogles dac dresikowi swoj rower!!! no nieee przeciez mozna bylo sie domyslec ze koles kreci itd ... no nie ;] ;d ja bym nigdy nie dal !!!!!!!!!!!!!!!!!!
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
mnie jedna rzecz rozwalila... jadac sobie na mojej presie mijam jakas grupke... 5 osob (3 dresow i 2 panny) i tak przejezdzam obok nich a tu slysze jak jeden dres mowi do panny ze to rower downhillowy... centralnie mnie zatkalo... widac wiec ze koelsie jednak sie znaja na sprzecie...
http://cosmos.pinkbike.com/
BunnY - w której części?? Taj małej ze skoczniami, czy we "właściwym" awf'ie?
Marc!n_ - sprwa wyglądała gorzej - oni mnie namawiali, żebym mu dał skoczyć.
Teraz to wszystko wydaje mi się tak oczywiste, jak teraz o tym myślę, to od początku było pewne, że on chce mojego bajka podpieprzyć... Zawody w parku z którym "walczy" straż miejska?? On tam często przyjeżdża, a ja go pierwszy raz na oczy widzę?? Jeździłem tam prawie codziennie! Wiem, że mogę wam się wydawać głupi, ale... :(
Cszyvy, mam 14 latek.
Marc!n_ - sprwa wyglądała gorzej - oni mnie namawiali, żebym mu dał skoczyć.
Teraz to wszystko wydaje mi się tak oczywiste, jak teraz o tym myślę, to od początku było pewne, że on chce mojego bajka podpieprzyć... Zawody w parku z którym "walczy" straż miejska?? On tam często przyjeżdża, a ja go pierwszy raz na oczy widzę?? Jeździłem tam prawie codziennie! Wiem, że mogę wam się wydawać głupi, ale... :(
Cszyvy, mam 14 latek.
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?