PROSZE O POMOC W SPRAWIE >>>>>>> GIANT
PROSZE O POMOC W SPRAWIE >>>>>>> GIANT
chciałbym kupić sobie rowerek i znalazłem taką oferte i prosze aby ktoś sie wypowiedział na temat tego roweru jak i prawdziwej wartości -
z góry Serdecznie wszystkim dziękuje, i Pozdrawiam /Olivier
http://www.allegro.pl/item226932790_row ... x_xtr.html
z góry Serdecznie wszystkim dziękuje, i Pozdrawiam /Olivier
http://www.allegro.pl/item226932790_row ... x_xtr.html
dziękuje za wypowiedzi- mam jeszcze jedno pytanie --o sprzęt tak się bardzo nie martwię ale bardziej obawiam się ramy / jak dla mnie serce roweru zwłaszcza że to full
"podobno był tylko raz w górach" i był delikatny upadek ale z zapewnień "wszystko jest ok z rowerem" mimo wszystko i tak go wcześniej zobaczę powiedzcie mi proszę na co zwracać szczególna uwagę
"podobno był tylko raz w górach" i był delikatny upadek ale z zapewnień "wszystko jest ok z rowerem" mimo wszystko i tak go wcześniej zobaczę powiedzcie mi proszę na co zwracać szczególna uwagę

Może nie myśl bo cie od tego głowa rozboli... Rama o rozmiarze 17" dla osoby o wzroście prawie 190 to raczej przegięcie...Bombell pisze:Mysle ze rower wart swojej ceny, chodz za ta kase sporo innych uzywek mozna dostac. 17" mysle ze bedzie dobra.
graqqa jazda na za małym rowerze to tragedia... Masz bardzo duże szanse, że będziesz obijał kolanami o kierownice...
dzięki "ablee" ale juz sam nie wiem co do tej ramy- jedni mówią i piszą różnie
na innych forum niby że może być... a tu też raz tak,raz tak i kogo tu słuchać..?
więc mam sobie darować ten rower i jechanie go aby oglądać...
niech ktoś się wypowie na temat wzrostu i doboru ramy jak dla mnie/będę wdzięczny gdyz zależy mi bardzo na czasie
na innych forum niby że może być... a tu też raz tak,raz tak i kogo tu słuchać..?
więc mam sobie darować ten rower i jechanie go aby oglądać...

niech ktoś się wypowie na temat wzrostu i doboru ramy jak dla mnie/będę wdzięczny gdyz zależy mi bardzo na czasie

Miałem AC'ka rower i wiem co pisze. Miałem rozmiar ramy 18" przy wzroście 175cm. I dla mnie to był odpowiedni rozmiar ramy. Kolega przy wzroście 1,85m narzekał , że 19 jest za mała!!
Co do osprzętu to ten rower ma na prawdę bardzo dobry. Coś będziesz musiał do niego coś dołożyć, bo to w końcu nie jest nowy rower.
Co do osprzętu to ten rower ma na prawdę bardzo dobry. Coś będziesz musiał do niego coś dołożyć, bo to w końcu nie jest nowy rower.
mam 188 cm wzrostu i Kone Coiler 19" z Boxxerem 203mm skoku 2005 rok i przez kilka dni narzekam na ból opuchniętego kolanie po zderzeniu mojej nogi z półką lub kierownicą...
Na mniejsza ramę bym chyba nie wsiadał.
Spójrzcie na Santy, po co w V10 są rozmiary od S do XL bodajże, po to samo jak w odzieży... Żeby dostosować rozmiar pod człowieka.
A nie "im mniejsza tym lepsza". Bo chyba tylko do lansu z nisko opuszczony siodełkiem..
I potem jeżdżą wszystkie dryblasy na 12" dualslalomach albo 13" bitchach...To nie dla wysokich ludzi do normalnej jazdy... Nie wiem co się tym ludziom w głowie porobiło.
Na mniejsza ramę bym chyba nie wsiadał.
Spójrzcie na Santy, po co w V10 są rozmiary od S do XL bodajże, po to samo jak w odzieży... Żeby dostosować rozmiar pod człowieka.
A nie "im mniejsza tym lepsza". Bo chyba tylko do lansu z nisko opuszczony siodełkiem..
I potem jeżdżą wszystkie dryblasy na 12" dualslalomach albo 13" bitchach...To nie dla wysokich ludzi do normalnej jazdy... Nie wiem co się tym ludziom w głowie porobiło.