Szpindel - trasy

KUPERnick
Kontakt:

Szpindel - trasy

Post autor: KUPERnick »

Witam!
W przyszły weekend wybieramy się do Szpindla. W związku z tym mam prośbę - czy moglibyście opisać mi jak dostać się na traski? Ostatnio jeździliśmy tylko pucharówką, która kończy się przy kortach tenisowych. Słyszałem że są tam jeszcze trasy z jakimiś dropami i innymi fajnymi rzeczami. Proszę o opis jak tam dojechać.
http://www.maxxoponyrowerowe.pl
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

No to się pewnie tam spotkamy. Generalnie pucharówka jest bardzo absorbująca i ja osobiścnie nie marnuję czasu na dwie pozostałe ze Svatego Petra. Inne trasy są na drugim wyciągu - Horni Misecky. Widać go po wjeździe do Spindla po prawej stronie drogi. Możesz spróbować tam pośmigać, z tego co wiem, to Czesi ostatnio tam wolą jeździc.

Do zobaczenia!
www.foesracing.com
emu_100
Kontakt:

Post autor: emu_100 »

zakładka "Szukaj" :D ale spoko

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... leruv+mlyn

tu ^^ temat który już był zapraszam 8)
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

Ja oprócz na pucharówce zjeżdżałem jeszcze turystyczną ale żeby na nią trafić musiałbys mieć jakąś mape, i jeszcze jest taki fajny odcinek zjeżdżasz jedną nartostradą na jej końcu jest tak droga jedziesz w prawo. Jest zajebusty asfaltowy odcinek spokojnie można grzać 60km/h a na zakrętach fajnie mozna sie składać, tylko musisz uważać na pieszych. Aha i jeszcze polecam takiego przyjemnego dirta: jadac od szklarskiej po prawej stronie na pewno go zauważysz. Hopy może nie są imponujące ale mają zajebisty basen z gąbkami. Polecam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

Zjazd asfaltem to niezbyt freeride tylko raczej Tour de France :P
www.foesracing.com
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Ale niezly hardcore moze byc jak sie potrafi. Ja prawie nie miałem czołowego z furgonetką wlasnie w szpindlu jak z tej turystycznej na lżejszym rowerku wracalem ;)

Btw. Misecky jest po lewej jak sie do spindla wjezdza, troche za skretem na pucharówke. Po prawej jest Svaty petr i ten wyciag zaraz po wjezdzie to czesc kompleksu petra.
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

ReplaY pisze:Zjazd asfaltem to niezbyt freeride tylko raczej Tour de France
Oczywiście nie chodzi mi o całą trase asfaltową(wykończyć sie można tak płasko) tylko o końcowy odcinek, co prawda nie można tego zabardzo nazwać FR ale całkiem fajnie zjeżdża, po np całym dniu na pucharówce.
Pozdr
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
ODPOWIEDZ