Nypel

Rudy
Kontakt:

Nypel

Post autor: Rudy »

Witam
Jestem fanem Nypla bo on ciagle wygrywa zawody w Szklarskiej i wogole jest fajny dziewczyny w szerokich sznurowkach z mojego podworka tak mowia i ja chcial bym od niego autograf i jesli mozna by bylo to czy wipisal bys mi go na bieliznie w ktorej skakales w niedziele na dert contescie, no i wogole pan Nypel tez byl w TV ostatnio!!! i powiedzial jakos ze on pierwszy w polsce zaczal skakac i ze pomagal kolega gorki do skakania kopac i jest grejt no i mowil ze dobry rower do dirta musi kosztowac 9tys,no i chyba nasz nypciu ma takiego bika i skacze do swojego wypasionego baseniku z gabkami z ktorego nawet kolegow z kijem gania i nie pozwala im skakac,ale mysle ze jak ja jestem jego big fanem to mi da tak raz myknoc na moim poincie z delta hl,a wiec czekam na paczuszke z twoimi gatkami i autografem na nich.

dziekuje pozdrawiam all

pisss
MajDzia
Kontakt:

Post autor: MajDzia »

a ja chce autograf na posladku... tylko mam nadzieje ze nypel nie policzy sobie za niego 500 zl tak jak za skakanie do swojego zajebistego basenu z gabkami...

a tutaj link jak Limit robi w Czechach backflipka... uczyl sie 30 min... respekt... reasumujac wyjdzie taniej wyjazd do Czech niz rachunek za korzystanie z basnu nypla

http://poczta.rozanka.wroc.pl/~bermar/flip.mov
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

chyba sobie wytatuuje cos na srodkowym jadrze...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Rudy jesteś zajebisty:)))) Lol
On nie daje skakać do basenu bo boi się, że ktoś będzie lepszy od niego:)
A jak jedzie do Czech to siedzi cicho bo tam robią backa z tailwhipem:)
eeeeee.....rower...
Rudy
Kontakt:

wez jak mozesz tak pisac o moim idolu,przeciez on tak napewno nie robi
uiler
Kontakt:

Post autor: uiler »

rudy ty sie lepiej nie nasmiewaj z PANA NYPLA zal ci dupe sciska ze nie latasz tak jak on? przez takich ludzi jak ty nie chce mi sie czytac tego forum
gg 2548556
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

a ja bym chcial autograf na moim rst delta hartkur dh hl werszyn
winyl
Kontakt:

Post autor: winyl »

nypel bierze kase za korzystanie ze swojego basenu?! ojaaaa jestem ciekawy czy od kumpli tez bierze. trzeba byc ostatnim kutasem, do tego po solarce i z ogolonymi nogami ohhhh tak nypel moim guru, bije poklon :/

pizzzzzzz
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

O co wam chodzi? Kolo chce byc najlepszy bo ma sponsorow. Poza tym Rudy czemu nie pokazales klasy w zawodach?
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Uiler weź daj spokój. Jak ktoś twierdzi w TV że to on zaczął cały ten sport(jeździ 5 lat) i że cały czas wygrywa wszystkie zawody po kolei (na broodnie nie wypadł za dobrze) ale tak wogóle to on jest bardzo skromny i wogóle to chyba coś w tym jest!!! Swoją drogą że chciałbym tak umieć latać ale ja tak bym nie mógł qrwa gadać na całą polskę żeby być "fajnym"

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
fer
Kontakt:

Post autor: fer »

Nypel ROXX
fer
gg 2737818
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

;* jest moim bochaterem
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
jacek_mwek
Kontakt:

Post autor: jacek_mwek »

ludzie co wy gadacie? po pierwsze nypel nie bierze zadnej kasy za korzystanie z basenu, a jezdzic w nim moga ludzie ktorzy go budowali i znajomi. to chyba logiczne ze ktos nie chce zeby do niego na podworko zwalaly sie tlumy napalonych bikerow. co do sprawy wywiadu, to patrzcie jaki byl poziom dirt jumpingu w polsce 5 lat temu i jak sie rozwinal (w duzej mierze dzieki nyplowi). bo jazda z takimi ludzmi jak ona rozwija (patrz zawody w szklarskiej - dlaczego na pierwszych 4 miejscach byli ludzie z okolic milanowka?). jestescie zazdrosni, bo ktos umie wiecej od was? moze zamiast najpierw gadac cos o nim to poznajcie go lepiej, bo to co piszecie jest smieszne. widzicie kogos na zawodach a nie wiecie kim naprawde jest i oceniacie go, czesto blednie. zacznijcie jezdzic a nie gadac glupoty o innych...
Rudy
Kontakt:

snie zgadzam sie z jacek_mwek jak wy sie zachowujecie!!! pzreciez dzieki nuplowi wszyscy w polsce tak dobrze skacza no nie
Rudy
Kontakt:

zgadzam sie z jacek_mwek jak wy sie zachowujecie!!! pzreciez dzieki nuplowi wszyscy w polsce tak dobrze skacza no nie
jacek_mwek
Kontakt:

poczekajmy do 4 wrzesnia, kiedy to rudy pokaze o co chodzi w dircie. boli Cie to ze inni gorzej jezdza? moze zacznijcie trenowac i pokazcie na co was stac, bo gadac na innych to kazdy potrafi, za to nie kazdy umie osioagnac cos. moze zacznij najezdzac na cedrica, bo przeciez on tez lepiej od niejednego jezdzi. nalezy docenic to ze dzieki nyplowi kilka osob zaczyna naprawde dobrze jezdzic, co widac na zawodach.
jacek_mwek
Kontakt:

zapraszamy do milanowka, zeby zobaczyc jak to wszystko naprawde wyglada. moze ktos w koncu zrozumie...
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

jacek_mwek 100% racji
zazdrościcie mu i zaczynacie wymyślać różne pierdoły
a że za basen 500, a że ciota, a że kłamie i tak jeden coś powie drugi coś doda i kurva nagle okazuje się że nypel jeździć nie umie i tylko udaje
jak nypel jest taki dobry bo ma basen i nie chce nikomu dać poskakać to spie.rdalać do Czech i uczcie się backflipa, bo przecież to takie proste.
Rudy
Kontakt:

tak tak tak bo ja napisalem ze on zle jezdzi tak
a tak wogole to ponoc ma miec sesje bez bika w cosmopolitanie
ODPOWIEDZ