Do osób które mają DRAGSTARA!!
Do osób które mają DRAGSTARA!!
Kolejny problem z pękającymi hakami!! Kupiłem nowy hak 2 tygodnie wjeb**o
przezutke w szprychy i hak pogięty!! Dzisiaj to samo!! Co robić może kupić shimano sora bo miałem acera ...łancuch mam sram pc-48 i napinacz!!POMOCY!!
Ma ktoś sore w dragu i jak sie sprawuje?? jezdze raczej katuje w fr i mocne hopy
i zeby łancuch nie spadał sami wiecie o co chodzi??PZDRO
przezutke w szprychy i hak pogięty!! Dzisiaj to samo!! Co robić może kupić shimano sora bo miałem acera ...łancuch mam sram pc-48 i napinacz!!POMOCY!!
Ma ktoś sore w dragu i jak sie sprawuje?? jezdze raczej katuje w fr i mocne hopy
i zeby łancuch nie spadał sami wiecie o co chodzi??PZDRO
-
- Kontakt:
moim zdaniem hak stalowy pomorze lub hone/saint piasta i przeżutka (mocowana na oś)
kolega, ma FR1, ostatnio jeździłem z nim 2 dni po górach i nic się nie działo
pojechaliśmyna Żar i na 2 zjeździe pękł hak no i urwaną przeżutke wciągnęło w szprychy...
poprostu hak w przewężeniu przy ośce ma szerokość ok 5mm i to jest aluminium, które lubi szybko pękać moim zdaniem,,
kolega, ma FR1, ostatnio jeździłem z nim 2 dni po górach i nic się nie działo
pojechaliśmyna Żar i na 2 zjeździe pękł hak no i urwaną przeżutke wciągnęło w szprychy...
poprostu hak w przewężeniu przy ośce ma szerokość ok 5mm i to jest aluminium, które lubi szybko pękać moim zdaniem,,
Mongoose Black Diamond Single '06, Supet T RV 2007, Shimano Saint all...