Moravka był ktoś?

PiotrGliwice
Kontakt:

Moravka był ktoś?

Post autor: PiotrGliwice »

Szukałem ale nie znalazłem
był ktoś Moravka CZ

http://cms.skimoravka.cz/www/cl-259301307/

jak to wygląda warto jechać w jedną strone mam 100km ..

pozdr. Piotr
Mongoose Black Diamond Single '06, Supet T RV 2007, Shimano Saint all...
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

Wygląda fajnie i raczej warto tam jechać, na długo tam jedziesz? W razie czego możesz zawsze jechać do Mlyna...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
believer
Kontakt:

Post autor: believer »

Ja tam bylem z ziomkami.Trasa nam bardzo przypadła do gustu :) Nie jest hardcorowa,na początku są dwa fajne wallride'y pozniej pare korzeni,kamieni,trzy czy dwie małe hopki pod rząd, banda,pozniej dropki dwa z desek do wyboru, jeden większy drugi mniejszy,dalej hopa taka troszke wieksza,na której w dniu gdy tam bylismy dwoch kolesi złamało obojczyki :/
Ja raczej polecam wypad tam,chętnie bym sie jeszcze przejechał tez :) Chociaż jest jeden minus,traska mogłaby być dłuższa :/
Obok traski DH tez jest bardzo fajny 4cross.
Oprocz tego bardzo wporzo "gospodarz" wyciągu z którym mozna sie lekko dogadac.No i ceny tez nie najgorsze.
polecam
pano_dh
Kontakt:

Post autor: pano_dh »

jechać,jechać :P ogolnie spoko, moze DH nie jest jakeis wymagające ale mozna se fajnie lajtowo pojeździc . 4X tez wypasik . spoko obsługa wyciagu (sami sie obsługiwalismy) :P i wszyscy przyjaźnie nastawieni do bikerów (nie to co w niektórych miejscach) . co najwazniejsze dostaniecie naklejki "bike park swiniorky" hehehe. polecam:P
ODPOWIEDZ