zamiana z Z150 FR '04 na SUPER T '04
zamiana z Z150 FR '04 na SUPER T '04
jezdze fr, ostatnio zmieniłem ramke, no i przydało by sie te 2 cm skoku z przodu, (albo koło 24" do tyłu),
i teraz pytanko czy warto ?? praca Z-tki mi odpowiada, czy nie zmienie na gorszy amor ??
i teraz pytanko czy warto ?? praca Z-tki mi odpowiada, czy nie zmienie na gorszy amor ??
-
- moderator
- Kontakt:
"dzięki temu ze posiada ten HSCV mysle ze praca bedzie dobra" - po foto ramki tez umiesz narysowac wykres charakterystyki pracy ??
"mam juniora 04 i jest miodzio (2x SSVF)" - bardzo cieszy mnie twoj optymizm :] szkoda tylko ze o amorach nie masz zielonego pojecia.
W super T wlasnie ten jeden tlumik ssv choleeeeernie upośledza jego prace. Nie ma tego masełka co było w 2003 tylko jest takie charakterystyczne dla tłumików ssv stukanie oleju (teflonowa opaska na tłumiku ssv)
"Super T Pro. ma on tytanowe sprezyny" - moze karbonowe?
"mam juniora 04 i jest miodzio (2x SSVF)" - bardzo cieszy mnie twoj optymizm :] szkoda tylko ze o amorach nie masz zielonego pojecia.
W super T wlasnie ten jeden tlumik ssv choleeeeernie upośledza jego prace. Nie ma tego masełka co było w 2003 tylko jest takie charakterystyczne dla tłumików ssv stukanie oleju (teflonowa opaska na tłumiku ssv)
"Super T Pro. ma on tytanowe sprezyny" - moze karbonowe?
sebonk Sory, ale zawsze omijam tematy na ktore nie mam pojęcia. Nie jestem teoretykiem, tylko człowiekiem ktory stara się doradzać innym. Ludzie na tym forum poprostu uwielbiają wypisywać zgryzliwe i zaczepne opinie o innych jak tylko nadazy sie okazja. A mnie osobiscie to wkurza, bo tyle co z forum to g.... o mnie wiecie.sebonk pisze:KrBiker87
moze o to ze jestes teoretykiem ???
Sam jezdze na HSCV i wiem co to jest i jak działa. Nie twierdze ze tłumik SSV nie wpłynie znacząco na prace Super T, ale z pewnoscią roznica przez zastosowanie w nim HSCV bedzie wyczuwalna. Jezdziłem na Super T 2004 swego czasu i uwazam ze ma fajną prace, ale osobiscie szukałbym Super T 2003, ma dwa tłumiki HSCV.
<smok> No i o to chodzi, grunto to frajda z jazdy i zadowolenie. A 2cm skoku naprawde robi roznice i w geometrii i w mozliwosciach jednych.
groochas nastepnym razem swoje spekulacje zachowaj dla siebie, bo ani ja nie znam Ciebie ani Ty mnie i nie wiesz na czym jezdziłem a na czym nie. Wiecej szacunku musi byc na tym forum a nie tylko napier.... na kogos jak wygłodniałe hieny...
groochas nastepnym razem swoje spekulacje zachowaj dla siebie, bo ani ja nie znam Ciebie ani Ty mnie i nie wiesz na czym jezdziłem a na czym nie. Wiecej szacunku musi byc na tym forum a nie tylko napier.... na kogos jak wygłodniałe hieny...