luz na pedalach
luz na pedalach
Witam!!!! W jaki sposob skasowac luz. ktory powstaje na pedalach ??? pozdro
no dobra. zrobilem tak jak mi wtedy poradzono i to nic nie dalo. dokrecilem bardzo mocno i dalej luz byl taki sam... no i co mam zrobic z tymi pedalami, bo mnie to coraz bardziej denerwuje.
a co do tego ze drugi temat to nie pamietalem juz o tamtym, chyba szybko zniknal ze glownego forum (tylko jedna odp) moglibyscie okazac troche kultury, a nie odrazu bluzgi... pozdrawiam
a co do tego ze drugi temat to nie pamietalem juz o tamtym, chyba szybko zniknal ze glownego forum (tylko jedna odp) moglibyscie okazac troche kultury, a nie odrazu bluzgi... pozdrawiam
To są Pancake? To zdejmujesz korek plastikowy, odkręcasz śrubkę pierwszą kluczem bodajże 13mm, potem masz taką blokadę od kontry w postaci takiej okrągłej blaszki i wyciągasz ja. Następnie masz następna śrubkę którą teraz dokręcasz z umiarem i sprawdzasz czy jest luz czy nie. Musisz to idealnie skontrować by się ładnie kręciło pedało i by zarazem nie było luzów. Jak ładnie to dokręcisz nakładasz spowrotem ta blaszkę i skręcasz to wszystko następną śrubką 13mm. Na koniec korek i gotowe. Taki sposób był w tamtym temacie i to jedyny możliwy sposób który ma 100% skuteczności.
-
- Kontakt: