zajebiste nie dosc ze ramka stylowa to jeszcze taki paintjob ale mysle ze jakby dal zamiast czarnego czerwony nyloby jeszcze lepiej, tak czy inaczej super wyglada
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
nie wydaje mi sie żeby to było mistrzostwo świata. widziałem ten rowerek na żywo i z bliska nie wygląda to jakoś niesamowicie , jest ładnie ale nie na mistrzostwo świata . według mnie najładniej były pomalowane stare downhillowe shwinny (nie pamietam jakie było oznaczenie modelu ale były bordowo-złote z czarnobiałą szachownicą)
ładna, cały rower w taki deseń byłby fajny :P no ale własnie baje światowych prosów jak pokazane wyżej mają to coś, mniejsza z tym ze kosztują tyle co samochód średniej klasy ale...a czy malujący wie że stracił gware?
ThoRx dokladnie, to jest swietnie pomalowana ramka. Kiedys w Lodzi koles mial Scotta OCtane;a FH DH pomalowanego calego areografem w czaszki itd... calosc tworzylo taki klimat ze ramki ktore pokazaliscie wygladalyby przy tamtej jak efekt pracy plastycznej dziecka w przedszkolu. Naprawde poezja i po prostu arcydzielo. Niestety nie dysponuje zdjeciami. CO ciekawe kolesiowi ukradli caly rower i jak widac nigdzie ta rama nie wyszla na swiatlo dzienne, chociaz byla tak unikalna.
Hejka
Miałem okazje zobaczyć ten rower na żywo w jednym z Tyskich sklepów rowerowych, naprawdę piękna.
Malowanie od razu rzuca sie w oczy i jest mistrzosko wykonane.
Osprzęt roweru też niczego sobie, najwyższa półka.
Pozdrowienia dla właściciela