DH-zone po angielsku
DH-zone po angielsku
IMHO bardzo fajny pomysl, ale prosil bym o dopracowanie paru detali:
moze dalo by rady miec jedno konto w obu wersjach jezykowych ?
i chyba wazniejsze, ustawcie to ciacho odpowiedzialne za jezyk na pare dni, bo co wleze to mnie na en przekierowuje (xp pro en i ff en) choc strefa czasowa ustawiona na pl (moze by tego js troche przerobic)
moze dalo by rady miec jedno konto w obu wersjach jezykowych ?
i chyba wazniejsze, ustawcie to ciacho odpowiedzialne za jezyk na pare dni, bo co wleze to mnie na en przekierowuje (xp pro en i ff en) choc strefa czasowa ustawiona na pl (moze by tego js troche przerobic)
Mnie to akurat nieco śmieszy - niusy ledwo po polsku ktoś skleci więc o angielskim lepiej nie mówić.
To raz. Dwa - jako zawodowiec od lat używam tylko angielskich wersji językowych systemu operacyjnego. Dh-złoma jednak czytać chcę po polsku. Dlaczego zatem za każdym razem kiedy klepnę adresik coś mnie kieruje do en? 
Ukłony. Życzę - powodzenia. Obejmując pozycję lidera w tej części Europy możecie odegrać poważną rolę w popularyzacji kolarstwa.

Ukłony. Życzę - powodzenia. Obejmując pozycję lidera w tej części Europy możecie odegrać poważną rolę w popularyzacji kolarstwa.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
bo latwiej jest znalezc w internecie, lub gdziekolwoek indziej wiadomosci o czymkolwiek po angielsku niz po polsku. Przydala by sie grupa kulku osob co jakby moderatorow, ktorzy by tlumaczyli niusy wyszukane w necie, a z czasem sami je znajdowali, tlumaczyli i dawali na strone, mysle ze dh-zone duzo by na tym zyskalo.
Własnie dokładniej lookam i jestem zaskoczony, niezle musiała sie ekipa z dh-zone napracować. Teraz tylko bedzie trzeba zobaczyć jak bedzie ze zgodnoscią i czy polska wersja nie stanie sie takim lokalnym mniejszym serwisem no i jak bedzie z forum? 2 oddzielne?
Ogólnie teraz bedzie trzeba sie bardziej starać bo żeby wyjść na scenie światowej trzeba mieć naprawde dobry poziom.
Ogólnie teraz bedzie trzeba sie bardziej starać bo żeby wyjść na scenie światowej trzeba mieć naprawde dobry poziom.