DH-zone po angielsku

Furmek
Kontakt:

DH-zone po angielsku

Post autor: Furmek »

IMHO bardzo fajny pomysl, ale prosil bym o dopracowanie paru detali:

moze dalo by rady miec jedno konto w obu wersjach jezykowych ?
i chyba wazniejsze, ustawcie to ciacho odpowiedzialne za jezyk na pare dni, bo co wleze to mnie na en przekierowuje (xp pro en i ff en) choc strefa czasowa ustawiona na pl (moze by tego js troche przerobic)
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Uważam, że super sprawa DHzłom w wersij eng
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Mnie to akurat nieco śmieszy - niusy ledwo po polsku ktoś skleci więc o angielskim lepiej nie mówić. ;-) To raz. Dwa - jako zawodowiec od lat używam tylko angielskich wersji językowych systemu operacyjnego. Dh-złoma jednak czytać chcę po polsku. Dlaczego zatem za każdym razem kiedy klepnę adresik coś mnie kieruje do en? :-P

Ukłony. Życzę - powodzenia. Obejmując pozycję lidera w tej części Europy możecie odegrać poważną rolę w popularyzacji kolarstwa.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Tłumaczenie wszystkich artykułów to byłby dość duży problem i zajęłoby duużo czasu. Zawodowy tłumacz wziąłby za to worek kasy, a fanowsko to pewnie trzebaby ostrą kontrole zrobic, a tempo byłoby strasznie wolne bo nikomu nie bedzie sie chciało siedziec po 8h na dobe przy tym.
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

Spaced - zerknij na en wersje, wyglada na to ze dh-zone jest krok do przodu, na moje oko wszytsko przetlumaczone, a nawet jest wiecej artiklow niz na pl wersji.
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

bo latwiej jest znalezc w internecie, lub gdziekolwoek indziej wiadomosci o czymkolwiek po angielsku niz po polsku. Przydala by sie grupa kulku osob co jakby moderatorow, ktorzy by tlumaczyli niusy wyszukane w necie, a z czasem sami je znajdowali, tlumaczyli i dawali na strone, mysle ze dh-zone duzo by na tym zyskalo.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Własnie dokładniej lookam i jestem zaskoczony, niezle musiała sie ekipa z dh-zone napracować. Teraz tylko bedzie trzeba zobaczyć jak bedzie ze zgodnoscią i czy polska wersja nie stanie sie takim lokalnym mniejszym serwisem no i jak bedzie z forum? 2 oddzielne?

Ogólnie teraz bedzie trzeba sie bardziej starać bo żeby wyjść na scenie światowej trzeba mieć naprawde dobry poziom.
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

byloby na prawde fajnie jakby se Wam udalo... bez kitu
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
ODPOWIEDZ