"szukaj"

MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

"szukaj"

Post autor: MLYNoBIKER »

Mmm czy dało by się tak zrobić, że jaki zakładasz nowy temat to pierwsze ci wyskakuje okno z napisem w stylu "czy na pewno użyłes opcji szukaj" etc ??

Bo jak ja teraz wszedłem i zobaczyłem chyba 100ny temat "kask na rower czy motor" to ******* ... i spam tematów o fullach "do 2000" , do "2300" ta może każdy temat z inna cenę o złotówkę...

pozdro :D
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

i obok takiego [ytania małym druczkiem 'jak skłamiesz albo sie jebniesz to spali ci się komputer' :P
http://dhcyc.pinkbike.com
kip
Kontakt:

Post autor: kip »

a ja mam inną uwagę też odnośnie SZUKAJ.

Gdy się da szukaj to znalezione tematy mają kolor pomarańczowy i są na tle jasno szarym (sprawdźcie zresztą ...) - ZERO czytelności. Trzeba się wpatrywać w te tematy bo prawie nic nie widać w takim zestawieniu kolorów. Czy nie można by coś z tym zrobić ?
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

dhcyc dobre, dobre
dhcyc pisze:jak skłamiesz albo sie jebniesz to spali ci się komputer
a twoj rower dostanie padaczki

serio mozna by cos z tym zrobic, bo ile razy juz widzialem powtarzajace sie tematy i sam polecalem wyszukiwarke.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

powtarzajace sie tematy i bezmyslnosc osob korzystajacych, badz tez nie z wyszukiwarki jest zmora nie tylko tego forum. Na roznych forach sa rozne restrykcje z tym zwiazane, raz Cie zbesztaja wszyscu userzy w temacie, na innym moderatorzy go po prostu usuna, a na jeszcze innym dadza uzytkownikowi ostrzezenie. wszystko zalezy od regulaminu i kadry.

kip tez mam z tym problem i jedyne co mozna zrobic to ctrl+A po otwarciu tej strony
ODPOWIEDZ