Kultura forum.

Erys-Tancerz
Kontakt:

Kultura forum.

Post autor: Erys-Tancerz »

Witam. Od pewnego czasu obserwuje to forum i niestety z przykroscia poza oprawą graficzna i newsami czuje zniesmaczony. Moze da to cos do myslenia i zwiekszy kontrolne wladz forum nad uzytkownikami...
http://www.dh-zone.com/gielda/index.php?a=2&c=11
piąte od dolu.!!!!!
Uwarzam ze wartoby bylo zlapac jego IP przypominam ze to jest lamanie prawa ;]
nie mowie o regulaminie lecz ogolnym.

pozdrawiam
ahap4wQ
Kontakt:

Post autor: ahap4wQ »

Erys-Tancerz ale z ciebie dzieciak :O

szkoda tylko że nie ja to napisalem tylko moj znajomy :] żal moge podać moje ip publicznie bo niczego sie nie boje :) lamanei prawa ? nie przezemnie :]

n/c ...

czujesz sie zniesmaczony :] ? i po *** to piszesz? trzeba byc ****** i totalnym kretynem zeby takiego czegos sie czepiać i chyba trzeba być pojebanym zeby sie nie obczaić że to ktoś pisze na kogoś .ehh

9715786 17:00:46
http://www.dh-zone.com/gielda/index.php?a=2&c=11
twoj zaawny zart 5te od dolu ogloszenie jest zapisay tam twj nr gg
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=41399
i to zeby alo do myslenia.. ee cos zdzialaja
Ja1 17:01:06
?
i tu mnie bloknal
:}
ahap4wQ
Kontakt:

sorry za 2 posty
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

kurwa Erys-Tancerz o co Ci chodzi? przeciez wszedzie znajda sie debile ktorzy maja swoje male grono znajomych i przed nimi pisza takie bzdury bo mysla ze beda ich lubic i juz po zamieszczeniu takiego komentarza wszyscy maja niesamowita pompe... bo niby to jakie smiesszne..... ogolnie smierdzi zalem
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Erys-Tancerzjakie lamanie prawa?z calym szacunkiem,ale co Ty *******!sz?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Erys-Tancerz
Kontakt:

"Erys-Tancerz ale z ciebie dzieciak :O "
wybacz, ale nie mam 15 czy 17 latek bys sie tak do mnie mogl zwracac.

"szkoda tylko że nie ja to napisalem tylko moj znajomy :] żal moge podać moje ip publicznie bo niczego sie nie boje Smile lamanei prawa ? nie przezemnie :]"
to fajnych masz kumpli. Swiadczy to o twoim poziomie intelektualnym, z kim sie zadajesz i ze pozwalasz na takie rzeczy.

"zujesz sie zniesmaczony :] ? i po *** to piszesz? trzeba byc ****** i totalnym kretynem zeby takiego czegos sie czepiać i chyba trzeba być pojebanym zeby sie nie obczaić że to ktoś pisze na kogoś .ehh"

zeby ciebie zgniesc na tym forum pisze to. ps. lamiesz 2 punkty regulaminu w tym poscie forum obrazasz uzytkownika i uzywasz wulgaryzmów.

ble masz racje :d pisze jednak zeby taki uzytkownik poczul sie zgnieciony przez innych, po prostu nienawidze takich marginesow wsrod ludzi.

piotrex internet jest srodkiem przekazu/mediami/miejscem publicznej wymiany pogladow. To tak samo jak bys zamiescil takie ogloszenie w gazecie to mialbys kuratora ;] gwarantuje tobie to.

pozdro
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

piotrex może chodzi o to że zakazano sprzedaży niewolników :lol: ?

a tak wogóle to zawsze znajdą się kretyni który piszą głupoty. Są to też efekty niedopilnowania giełdy ( takie coś powinno być jak najszybciej usunięte ) Ogólnie dajmy sobie z tym spokój bo zakładanie tematu o każdym debilskim ogłoszeniu nie jest metodą :)

pokój !
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Erys-Tancerz kuratora?sory,ale nie podpadam pod kuratorska juryzdykcje ze wzgledu na wiek,to po pierwsze.po drugie nawet jesli bym podpadal to nie dostalbym-dlaczego?bo dopoki ktos sie nie obudzi ze to ogloszenie obraza jego poglady to ogloszenie nic nikomu nie robi.a nawet jak ktos sie zbulwersuje ze obraza to jego swiatopoglad to musialby to najpierw udowodnic przed sadem,a to byloby dosc trudne.

ten kto zamiescil to "ogloszenie" sam sobie wystawil swiadectwo,to akurat prawda.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ahap4wQ
Kontakt:

Erys-Tancerz nie wiem ile masz lat ale zachowujesz sie przynajmniej jak dziecko :]

nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz ... :roll:

EOT
Erys-Tancerz
Kontakt:

to ty sie zachowales jak dziecko gowniarzu twoim jedynym wytlumaczeniem byl wyraz "kretyn" i "po***any" bo tylko na takie cos stac ciebie marginesie spoleczny
ta klotnia jest ponizej mojego poziomu, to ty tutaj nic nie wniosles poza bluzgami jak ty to mowisz z tym czepianiem sie w poscie na poczatku dopiero pokazales na co ciebie stac wiec.n/c.

dzial sie nazywa uwagi d oforum wiec w dobrym miejscu umiescilem temat i w dobrym celu.

pozdrawiam wszystkich.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

Erys-Tancerz:
jestes na DH-ZONE !! Ty sie tutaj kultury spodziewales :?:
Zeby tu byla kultura i sensowne wypowiedzi to by trzeba zbanowac wiekszosc uzytkownikow...
ble
Kontakt:

quake:D:D
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

hahahahahahah :D dobrzy jestescie
Erys-Tancerz
Kontakt:

dobra. poddaje sie xD z debilami nie wygrasz xD
szkoda ze inne fora da sie kontrolowac :D
off a do tego znizki cen poledwic o_O ? xD
ble
Kontakt:

Erys-Tancerz, to ty wlasnie jestes glupi kazdy dobrze wie ze nie ma sensu zaladac takich temaatow ale zawsze ktos taki sie znajdzie... a czemu w Twojej wypowiedzi jest tak duzo "iksde" ? ze niby to bylo smieszne? nie bardzo....
Erys-Tancerz
Kontakt:

Xd to emotikona uzywana w celu wyrazenia smiechu deklu.
Masz racje moze i zrobilem glupote.... ze sie przejmuje kretynami . Racja sory za smietnik. Ale nie pozastawiajac sobie dlugu dokancze ripostą ze niewiele mi do ciebie brakuje skoro siedzisz w tym bajzeslkim forum i to od roku ;/ jak cie bawi one skoro "zeby tu byla kultura i sensowne wypowiedzi to by trzeba zbanowac wiekszosc uzytkownikow" to siedz tu dalej i baw sie dobrze ;]

spadam stad to nie na moj poziom cya
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Erys-Tancerz
Giełda nie jest częścią forum i tylko jedna osoba ma wpływ na jego zawratość w związku z tym nie jesteśmy w stanie kontrolować jej zawartości.

Jak chcecie się powymieniać opiniami na swój temat to zapraszam na PM, a nie wchodzić w dyskusję na forum.

Temat zamykam.
Zablokowany