Chce zmienić rower i niejestem zdecydowany co do końca kupić
przerzucam sie z dualówki na coś z dwoma amorkami niezawodnego
mam na oku signa fr1 ale mi go odradzali choć czytałem że jest dość niezawodny oprócz piast mostka i kiery jest nie do zdarcia.Prosze o rady doświadczonych ludzi (sprzętownie już przeglądałem)
Nawet używki w tej cenie to raczej nie są jakies szczególnie efektowne. Sign to w tym przedziale cenowym praktycznie jedyna opcja (no chyba ze na prawdziwą okazje gdzies trafisz) tyle, że ma dość dziwną geo. Może weź gdzieś znajdz sklep z signem i siądź na nim żeby sie przekonać czy ci pasuje to, że jest dość krótki i ma dość stromy kąt główki.
jestem tu nowy ito forum to pytam pozatym niejestem początkujący i przerzucam sie z dh na fr, chce dobrze wybrać bez wyrzutów sumienia mam tylko 2k na bika i szukam gdzie moge czegoś do fr lub ewentualnie dh fr trudno
Lepiej szykuj sie do matury bo z taka składnią to może być problem sie wyrobić. Czytanie ze zrozumieniem tez szwankuje chyba. Bombell sugerował, że TAM ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZ. To nie ujma szukac w innych dzialach. A ogólnie to na forach musisz też być dość nowy skoro opcja szukaj nieznana