SORY ALE ALL SHAKOWANE
Spaced, to moj 1 post bo tylko znajomy przeslal mi linka, wiec sie zarejestrowalem i napisalem co wiem/sadze.
FaTaL,
zapytam sie o Lampiera, ale wydaje mi sie raczej ze Ci sie zera zgubily, albo uzywany. a jezeli nie zgubiles zadnego zera to podaj model to az sam sie popytam.
Poza tym to troche zle swiadczy o twoich kumplach i o tobie ze tak wykorzystujecie niewiedze rodzicow swojego kolegi.
Ja jak rozmawialem sobie z kolegami jak ten mlody sponsor odbieral kone zastanawialismy kiedy sie sprawa skonczy z tym jego sponsoringiem i nie dlugo trzeba bylo czekac..
to ze policja zabrala rowery pod zarzutem ze sa kradzione, nie znaczy ze sa w bezposrednim znaczeniu kradzione. ze skradzionych pieniedzy w tym przypadku zostaly kupione rowery
oznacza to najprawdopodobniej, ze rodzice tego knypka sie zorientowali i "zarzadali zwrotu" wiec mlody podal adresy swoich znajomych i tyle.
FaTaL,
zapytam sie o Lampiera, ale wydaje mi sie raczej ze Ci sie zera zgubily, albo uzywany. a jezeli nie zgubiles zadnego zera to podaj model to az sam sie popytam.
Poza tym to troche zle swiadczy o twoich kumplach i o tobie ze tak wykorzystujecie niewiedze rodzicow swojego kolegi.
Ja jak rozmawialem sobie z kolegami jak ten mlody sponsor odbieral kone zastanawialismy kiedy sie sprawa skonczy z tym jego sponsoringiem i nie dlugo trzeba bylo czekac..
to ze policja zabrala rowery pod zarzutem ze sa kradzione, nie znaczy ze sa w bezposrednim znaczeniu kradzione. ze skradzionych pieniedzy w tym przypadku zostaly kupione rowery
oznacza to najprawdopodobniej, ze rodzice tego knypka sie zorientowali i "zarzadali zwrotu" wiec mlody podal adresy swoich znajomych i tyle.
Spaced wiem, ze mam mniejszy kredyt zaufania, ale tez nie spodziewam sie ze ktos sie bedzie tylko z powodu mojego zdania zasuwac na kliny i naprawiac tam rower ;P
pisalem tylko zeby bronic imienia sklepu
sklep sie nazywa Bicykl i jest to filia sklepu, ktory znajduje sie w tarnowskich gorach
ps. sorry ze odpowiadam z drobnym opoznieniem wgzledem waszych postow,ale net mi cos krzaczy dlatego - NIKOMU NIE POLECAM FIRMY LAMA ISP =)
pisalem tylko zeby bronic imienia sklepu
sklep sie nazywa Bicykl i jest to filia sklepu, ktory znajduje sie w tarnowskich gorach
ps. sorry ze odpowiadam z drobnym opoznieniem wgzledem waszych postow,ale net mi cos krzaczy dlatego - NIKOMU NIE POLECAM FIRMY LAMA ISP =)
haha gnojek wam dał propozycje sponsoringu lol chyab sie młody naćpał, jeszcze staremu kase podjeb** wogóle gdzie sie takie gnidy rodzą? i chyba nie macie zabardzo pojecia o teamie, dzisiaj wejde do teamu jutro wyjde kupią mi rower sratatata jakbyscie meli rozum to taka sytuacja by nie wynikła, chociaż rowewrów za darmo często nie rozdają...
http://dhcyc.pinkbike.com
Co racja to racja rower za darmo to raczej nie bardzo w naszych krajowych warunkach. Nawet sponsorowani w us(nie mówie o czołówce klasy pro ale niższe juz tak) maja duże znizki ale jednak zniżki, a nie rower za free. Zreszta co on miałby z tego sponsoringu? Miałbyś chociaż na koszulkach?
Swoja droga to sklep zdaje sie raczej w poządku jak w necie można znalesc Imiona i nazwiska ludzi zajmujących sie nim.
Swoja droga to sklep zdaje sie raczej w poządku jak w necie można znalesc Imiona i nazwiska ludzi zajmujących sie nim.
nie wiem co ze sklepem, ale pomyslcie... ktory z was nie zgodzilby sie zeby jakis gnojek, ktory ma za duzo kasy kupil wamjakas czesc, ktorej akurat potrzebujecie? Z tym calym teamem to fakt- przesada ale jakby ktos chcial mi dac jakas czesc za darmo to czemu nie, w koncu to nie moja wina;p
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
FaTaL Ale pierd0lisz , widać że wgole tej sprawy nie znasz, kim ty wogole jestes? Racz sie przedstawic bo z klin wlasnie jestem.
A Flourman gada dobrze, choć nowy, trzeba mu zaufać. Flourman znam Cie? przedstaw sie:)
A ty FaTaL nie gadaj takich bzdur bo tak jak tam Ci zaplota kola to nie wszedzie byś tak trafił.
A odnosnie tego gnojka, to zdziwie zapewne Spaced'a i dhcyc'a , bo chłop naprawde zaproponował ze bedziew im kupował co chcą. Moze sie to wyawac nierealne, ale...
I jeszcze raz wrocmy do fatala, co do oddawania sprzetu czy pieniedzy - jeszcze raz zaznaczam że gówno wiesz : ) bo nieprawde piszesz.
A Flourman gada dobrze, choć nowy, trzeba mu zaufać. Flourman znam Cie? przedstaw sie:)
A ty FaTaL nie gadaj takich bzdur bo tak jak tam Ci zaplota kola to nie wszedzie byś tak trafił.
A odnosnie tego gnojka, to zdziwie zapewne Spaced'a i dhcyc'a , bo chłop naprawde zaproponował ze bedziew im kupował co chcą. Moze sie to wyawac nierealne, ale...
I jeszcze raz wrocmy do fatala, co do oddawania sprzetu czy pieniedzy - jeszcze raz zaznaczam że gówno wiesz : ) bo nieprawde piszesz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: