Sposób na rdze...??
Sposób na rdze...??
Mam pytanie jak moge bezpiecznie usunal taki nalot z rdz ktory utworzyl mi sie na łancuchu
najlepiej lancuch czyscic w nafcie, rozpinasz i wsadzasz do "wanienki" zostawiasz na nocke
, co do maszynek ktore czyszcza lancuchy to ja ich nie polecam bo: piasek ktory znajduje sie na lancuchu przez szczoteczki w maszynce jest wciskany pomiedzy ogniwka i te inne szpeje, kruszony na krysztalki kwarcu ktory jest twardszy od najtwardszej stali bla bla bla... co powoduje szybsze zuzycie lancucha. Pozdro

butelka 2L po coli, lejesz 0.5L bęzyny i robisz szejka az bedzie czarna
potem bierzesz nową butelke i znowu to samo, i teraz masz czysciutki łańcuch, następnie kupujesz Finish Line Czerwony (na suche) lub Zielony (na mokre) i smarujesz łańcuch, czekasz 20min wycierasz i powtarzasz smarowanie co minimum tydzień
potem bierzesz nową butelke i znowu to samo, i teraz masz czysciutki łańcuch, następnie kupujesz Finish Line Czerwony (na suche) lub Zielony (na mokre) i smarujesz łańcuch, czekasz 20min wycierasz i powtarzasz smarowanie co minimum tydzień