KORBY RACE FACE!!!!====>opinie
KORBY RACE FACE!!!!====>opinie
bardzo prosze o opinie na temat korb race faca.......szczególnie dotyczy to modelu prodigy....na kwadrat...opłaca sie coś takiego kupić???.....dodam że waże jakieś 80kg...i zniszczyłem troche korba na kwadrat..ostatnio.....power pro to ostanie dzieło mojego zniszczenia.....padła po miesiącu katowania.........kwadrat sie wyrobił i ramiona korby nieleżą już w pionie:/......bardzo prosze o o rade....a na isis to raczej mnie nie stać.....po pierwsze wymiana suportu.....po drugie cena nowych korba na isis:/.......mam jakies 200zł i musze coś kupić natychmiast
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No bez przesady... ja mam Race Face'a North Shore DH na kwadrat i jakoś od trzech lat nie sygnalizuje żadnych oznak zużycia, miałem wiele gleb gdzie haczyłęm korbą i nawet sie menda nie chciala wygiąć, i nie myślcie sobie ze jestem jakims tam niedzielnym turystą, nie oszczedzam roweru...
...:::Giant Global Racing:::...
Uranium testing process...
Uranium testing process...
Wiem że w Prodigy DH na wielowpust, dość często urywały się gwinty, dlatego w następcy tego modelu - czyli w Evolve DH zastosowano stalowe inserty.
Co do NorthShore to trochę nie ma się co dziwić że nawet ten na kwadrat działa idealnie - w przeciwieństwie do Prodigy model ten nie był produkowany na Tajwanie tylko w Kanadzie i to z zupełnie innego materiału.
Ja mam RF NS na wielowpust i śmigają idealnie drugi sezon - nie planuję wymieniać korb przez przynajmniej następne 2-3 sezony i chyba nie będzie to trudne. Fakt że NorthShory swoje kosztują, ale można je w rozsądnej cenie ściągnąć ze stanów.
Co do NorthShore to trochę nie ma się co dziwić że nawet ten na kwadrat działa idealnie - w przeciwieństwie do Prodigy model ten nie był produkowany na Tajwanie tylko w Kanadzie i to z zupełnie innego materiału.
Ja mam RF NS na wielowpust i śmigają idealnie drugi sezon - nie planuję wymieniać korb przez przynajmniej następne 2-3 sezony i chyba nie będzie to trudne. Fakt że NorthShory swoje kosztują, ale można je w rozsądnej cenie ściągnąć ze stanów.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
na mam prodigy dh na isis nie no w sumie fajnie ale lepiej jednak NS DH... tylko ze 2 razy drożej....
na kwadrat nie ma sensu kupować bo są za miękkie(kumpel miał) isis trzyma isę spoko juz 2 rok tylko że była wymieniana na gwarancji bo troszke ją zgiołem doklanie pająk....
nie kupuj na kwadrat bo nie ma sensu lepeij zainwestować w isis.... trzymac sie będzie dłużej....
jak byś chcsial to moge Ci sprzedać support truvaiva na isis i dobrym stanie łożyska zero luzu na 113mm w dobrej cenie
na kwadrat nie ma sensu kupować bo są za miękkie(kumpel miał) isis trzyma isę spoko juz 2 rok tylko że była wymieniana na gwarancji bo troszke ją zgiołem doklanie pająk....
nie kupuj na kwadrat bo nie ma sensu lepeij zainwestować w isis.... trzymac sie będzie dłużej....
jak byś chcsial to moge Ci sprzedać support truvaiva na isis i dobrym stanie łożyska zero luzu na 113mm w dobrej cenie
u mnie w prodigy dh na isis wypadł gwint : ( .
Naprawa kosztowała mnie aż 25 zł :P
Ważę 85 kg , katuje korbę i poza gwintem nie miałem żadnych problemów.
Chwale sobie tą korbę za :
-LOGO :PPP
-Wytrzymałość
- Masywny wygląd
-Sztywność
-i oczywiści za cholernie mocny ISIS
Aha : gwint prawdopodobnie wyjechał z mojej winy bo nie dokręcałem pedała .
U kumpla też poszedł gwint w Prodigy ( a-gang p.m. 2003 )
Naprawa kosztowała mnie aż 25 zł :P
Ważę 85 kg , katuje korbę i poza gwintem nie miałem żadnych problemów.
Chwale sobie tą korbę za :
-LOGO :PPP
-Wytrzymałość
- Masywny wygląd
-Sztywność
-i oczywiści za cholernie mocny ISIS
Aha : gwint prawdopodobnie wyjechał z mojej winy bo nie dokręcałem pedała .
U kumpla też poszedł gwint w Prodigy ( a-gang p.m. 2003 )
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html
ej człowieku kwadrat to już przeżytek dozbieraj do jakiegoś kompletu korba + suport i kup truvativa
sam mam hussefelta na isis razem z suportem Giga Pipe Dh Truvativa i jestem zajebiście zadowolony Tuvativy wymiatają!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29190917 <--- korba
i kupujesz wkład od Grzesia
Krabol denerwujesz mnie pozatym wcale nia masz tak tanio 5% to wcale dużo nie jest skoro większość części jest na allegro :p
sam mam hussefelta na isis razem z suportem Giga Pipe Dh Truvativa i jestem zajebiście zadowolony Tuvativy wymiatają!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29190917 <--- korba
i kupujesz wkład od Grzesia
Krabol denerwujesz mnie pozatym wcale nia masz tak tanio 5% to wcale dużo nie jest skoro większość części jest na allegro :p
A tam