DM24 i jego czarne boki z v-brake
Składam koło na obręczy DM 24, jak wiadomo ta oto obręcz ma czarne boki. DO tego kupujesz też jakąś tarcze. I nie wiem czy bedzie lepiej po założeniu koła, przez jakis czas jeździcz bez tylniego hamulce ( na czas kiedy dozbieram na tarcze ) czy zamontowac v-brake, tylko problem w tym ze nie chciał bym zetrzeć czarnego koloru. Czy ktos kto ma te obręcz i V-ki moze mi napisac czy sie zdziera ten czarny kolor?!
-
- Kontakt:
ale to tylko powierzchnia anodowana-ona nie musi być zajebiocha mocna... zresztą co ty podważasz wytrzymałość DM 'ki? BLUŹNIERCA!
Od września ją katuje non stop - i zero centry.
A dla sprecyzowania to te 8 km przejechałem w zimie w śniegu - może dlatego tak szybko się poszło paść. ale to tylko kolorek.
BTW. na boku obręczy jest miernik zużycia powierzchni roboczej - jeli zetrzesz to, to pogadamy o wytrzymałości...
Od września ją katuje non stop - i zero centry.
A dla sprecyzowania to te 8 km przejechałem w zimie w śniegu - może dlatego tak szybko się poszło paść. ale to tylko kolorek.
BTW. na boku obręczy jest miernik zużycia powierzchni roboczej - jeli zetrzesz to, to pogadamy o wytrzymałości...
Speeding faster,
Towards disaster.
Towards disaster.
-
- Kontakt:
no wlasnie ten miernik jest ciezko zetrzec ja po roku jazdy na tej obreczy na v-ce nie stalem tego miernika tylko kolorek poszedl sie jebac ale w 2004 juz dluzej wytrzymuja moj znajomy ma i jezdzi na v-ce juz kilka tygodni i sie nie starly czarny kolorek wiec jak 2004 to zakladaj v-ke a jak 2003 to bez narazie
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
A ja klupiłem DM24 ze srebrnymi bokami :-)) (tylko miernik jest czarny i jak narazie nawet nie zaczął się zcierać, a jeżdżę już jeden sezon)
"The rulez are made to be broken"
ja mam dm18 ze srebrnymi :P ale to chybanie na temat.
ps od kiedy wytrzymalosc mierzy sie zdzieraniem kolorow na boku HAHAHA smieszni niektorzy sa.
hmmm obrecz o najlepszym stosunku wytrzymalosci do ceny - jak moze byc hujowa?! pojezdzij na niej czlowieku i wtedy sie wypowiadaj...
ps od kiedy wytrzymalosc mierzy sie zdzieraniem kolorow na boku HAHAHA smieszni niektorzy sa.
hmmm obrecz o najlepszym stosunku wytrzymalosci do ceny - jak moze byc hujowa?! pojezdzij na niej czlowieku i wtedy sie wypowiadaj...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja mam obie dm24 i na przednim kole niemam śladu miernika starł się przez tydzień jazdy na gubałówce a z tyłu jeszcze troche zostało i mam fajne wgniecene w tylnej obręczy udeżyłem w rynienke betonową do odprowadzania wody na samym dole gubałówki przy kolejce ale naprawde szybko jechałem i zapomniałem o tej rynience oczywiście snake"a zapałem ale przy tym udeżeniu to prawie z roweru mine wyjebało myslałem że ta fela będzie gożej wyglądała.
-
- Kontakt:
Ja ostatnio też snake'a złapałem na iezniszczalnej dętce MICHLENA DH i obręcz ani rusz. Poprostu git się trzyma. Ale chyba na przód założe sobie Vueltę Excalibura DH - nie zależy mi na v-kach z przodu, bo mam już tarczę, a musze powiedzieć że fajne wygląda vuelcia i dużo dobrego o niej słyszałem...
Speeding faster,
Towards disaster.
Towards disaster.