Poszukuje śrób do mostku BOP Drop In short
poniewarz kupiłem rower na allegro i w tym mostku są za krótkie śróby i się robią luzy. Gdzie mógłbym je kupic itd
Z góry thx za odp
Bosze ale problemy, tak jak mowil lloll666. Albo pojde do piwnicy i ci znajde i sprzedam za 20zł pasuje lol coraz bardziej bez sensu sa te tematy. A jak oryginalne srubki moga byc za krotkie? I gdzie niby ci sie luzy robia?
Ludzie byłem wszędzie i zaduża główka jest i nie włazi a śróbki nie wiem czy orginalne :/ ale główke mają za duża:/ Oprócz tego nie wi8em czy sa tamte stare orginalne jednak za drugie i gwint mi się urywa :/ Z góry thx za odp
napisz to jeszcze raz tylko spokojnie i bez bledow bo sie polapac nie moge o co kaman... lezeli sruba ma za szeroka glowke to kut jakies z mneijza glowka, porblem??
chlopie byles w castoramie?? bo wiem ze tam maja takie sruby wiec wez ta srube idz do casto podzejdz do ciecia z dzialu z srubami pokaz ta srube i powiedz ze potrzebujesz sruby z takim samym gwintem tylko dluzsze i z wezszym lepkiem
jezu chłopie najpierw zobacz czy masz gwint zjechany w mostku moze to jest problem a nie śruby ja mam idealne a są takiej długoości jaki twoje...............najpierw zobacz jaki masz problem a nie kupuj śruby odrazu....moze z tego wkręcania i wykręcania sie zjechał ale zobacz
Problem z kupnem śrub z łbem na klucz imbusowy jest taki że jak szukałem u siebie w okolicy to znalazłem je tylko w Liroy Merlin i tylko z tym walcowym łbem, proponuję żebyś podjechał do jakiegoś znajomego sklepu rowerowego i popytał w serwisie, powinni takie śruby mieć na pewno.
Aha thx za info:) Mam cały gwint
Tylko nie chce go wyrwać:P
Aha zapomnaił bym dodac że u nas są takie udupu w serwisach co nic nie mają i sróby ani porównac nie umieją i za dużą główke daja<lol2>