66 RC2X vs. Boxxer Race???
-
- Kontakt:
66 RC2X vs. Boxxer Race???
Witam wszystkich!
Mam pewien problem. Sprzedałem swój amortyzator i zastanawiam się nad kupnem nowego. Jeździłem na 66 z 2005 roku. Mam Sante Vp Free i nie wiem jaki amortyzator załadować do tej ramki teraz, czy Marzocchi 66RC2X 2007 czy Rock Shox'a Boxxer'a Race 2007? Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich.
Mam pewien problem. Sprzedałem swój amortyzator i zastanawiam się nad kupnem nowego. Jeździłem na 66 z 2005 roku. Mam Sante Vp Free i nie wiem jaki amortyzator załadować do tej ramki teraz, czy Marzocchi 66RC2X 2007 czy Rock Shox'a Boxxer'a Race 2007? Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich.
Dlaczego sprzedales 66 rc 05, a teraz zastanawiasz sie nad nowsza wersja rozniaca sie tylko 1 cm skoku i bialym kolorkiem, o pracy nie pisze chociaz czesc osob uwaza ze starsza wersja miala lepsza prace a i byla troche nizsza chodz do vp-free nie potrzebny jest koniecznie jakis bardzo niski amor? A pozatym jak masz vp-free to zdaje mi sie ze jezdzisz freeride (dh z ta rama oczywiscie tez moze byc, jednak ze wzgledu na stosunkowo wysoko polozony srodek ciezkosci rama ta nie zostala do tego stworzona), a we freeridzie boxxer moze okazac sie zbyt delkatny
a co robisz na tym rowerze?
jak tylko zjezdzasz to wez boxxera, chociaz nie wydaje mi sie zeby 66 mu w czyms ustepowaly, a wiadomo ze na 1 polce mozesz pokatowac jakies X-upy, barspiny itp, jesli sie w to bawisz, no i ogolnie 1 polka poreczniejsza. dodatkowo praca szóstek jest super. Ja osobiście niewiele wiem o Boxxerze wiec niech ktos inny cos napisze.
ja bym wzial 66 ;]
jak tylko zjezdzasz to wez boxxera, chociaz nie wydaje mi sie zeby 66 mu w czyms ustepowaly, a wiadomo ze na 1 polce mozesz pokatowac jakies X-upy, barspiny itp, jesli sie w to bawisz, no i ogolnie 1 polka poreczniejsza. dodatkowo praca szóstek jest super. Ja osobiście niewiele wiem o Boxxerze wiec niech ktos inny cos napisze.
ja bym wzial 66 ;]
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
-
- Kontakt: