jakie kola
jakie kola
Witam
Od jakiegos czasu zaczolem interesowac sie dirt'em , jednak nie posiadalem odpowiedniego bike'a . w ostatnich dniach znajomy pomogl mi w stworzeniu roweru dla poczatkujacego , jednak nie wiedzial jakie kola mialbym kupic . wiec prosze po pomoc w wybraniu jakichs niedrogich kolek dla poczatkujacego biker'a (do 250zł/kolo)
narazie mam :
rama : Sign DS 15"
Amortyzator : XC PRO 120mm
Korba : Trivativ Five D
reszte sprzetu mam z wczesniejszego bike'a (Kross SFX 500)
Co sadzicie o tym zestawie ?
Od jakiegos czasu zaczolem interesowac sie dirt'em , jednak nie posiadalem odpowiedniego bike'a . w ostatnich dniach znajomy pomogl mi w stworzeniu roweru dla poczatkujacego , jednak nie wiedzial jakie kola mialbym kupic . wiec prosze po pomoc w wybraniu jakichs niedrogich kolek dla poczatkujacego biker'a (do 250zł/kolo)
narazie mam :
rama : Sign DS 15"
Amortyzator : XC PRO 120mm
Korba : Trivativ Five D
reszte sprzetu mam z wczesniejszego bike'a (Kross SFX 500)
Co sadzicie o tym zestawie ?
też polecam dm24, remerx jumbo albo mamutha, szprychy w sumie nie ma róznicy (DT, sapim,mach, CN, richman...) byle nierdzewne 2mm i napewno na poczatek starczą co do piast przód cokolwiek na maszynach pod tarcze juz może nawet być np novatec na allegro za 70zł, z tylną piasta jest gorzej (musi wytrzymać bebenek i łozyskowanie) może być XT(129zł) author disc 3 (189zł), albo novatec na maszynach( chyba na 2ch maszynach więcej wytrzymują niż na 4ch:]), albo coś an skręcaną oś
-
- Kontakt: