BLIZZARD !:D..zakochalem sie w tej obreczy smigam na nich juz pare lat i to w dwoch bikach jednym na dirt a drugim do fr(poczawszy nie bylem pewien co do fr z moim klockiem ktory wazy sporo ponad 20kg:P...) ale nic sie z nimi nie dzieje!!..sa jak nowki!!...jesli jestes zainteresowany posiadam jednego blizzarda czarnego..oraz do tego szprychy cn spoke tez czarne...a smigane bylo to kolko zaledwie tydzien ze wzgledu przymusu zmiany na 24 cale...a wiec tez praktycznie nowka..jak cos to napisz na priva...
pewnie ze s-type! Lepszy, mocniejszy(tak mi sie zdaje bo w sumie trudno porownac), lezejszy(blizzard wazy z pol tony;p<czyt. kolo 850g>) no i wedlug mnie ladniejszy... ja bym bral s-type!!
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
kup forrtress'y. lzejsze od stypa i blizzarda a tak samo mocne. ja mam w fullu a kumpel w sztywnym pussy katuje i daja rade. naprawde, nie bedziesz zalowal ;] blizzard klocek troche ;]
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
Blizzardy ;] Wytrzymale, tanie itp. Jesli jestes zainteresowany mam komplecik blizzardow na sprzedaz. Smigane nie caly miesiac. Jak nowki. Pw poszlo :P