co myslicie o tej ramie ;p
co myslicie o tej ramie ;p
Mavera Horizon x-reactiv
ponoc robiona przez kross'a ;0 ?moze ktos na niej jezdzi lub jezdzil albo zmierza kupic , jesli tak prosze o odp ;.
pozdr. :lol:
ponoc robiona przez kross'a ;0 ?moze ktos na niej jezdzi lub jezdzil albo zmierza kupic , jesli tak prosze o odp ;.
pozdr. :lol:
www.yojane.com/img12956.jpg --> najlepszy wirus
mam na osiedlu osobnika ktory jezdzi na tym czyms... szczeze nie polecam, nie ma wzmocnien na glowce, nie posiada CNC przez co za szerokiej opony nie wlozysz, samych ram chyba nie sprzedaja, a jezeli chcesz kupic caly rower to tez nie polecam, bo rower jest zlozony z shitowych czesci(np. plastikowe miski suportu, mostek zoom, i ogolnie czesci z dupy wysrane
)

ashes to ashes...
taaa ;] sraciie dooPy bo s9ie nieznacie , powiem tak ogólnie zajebisty.y sprzeciK dla początkujacych tylkpo pózniej trzeba włozyc jakas korbe tegez bo tamta niema napinacza i jest shitowa bo shiman'a ;/ ogolem jezdzi mi sie zajebiscie poczytacie forum o kross panic'u tam troche sie wypowiadalo ze x-reactiv jest lepszy od panica bo to i tamto
wytzrymuje ostre niuedoloty , dropy.jhezdze w streecie kiedys jezdzilem po dolach teraz mnie to niekreci ;D:D::P:P:P:P
z przodu alex rimiska Dm 24 z tarcza 203mm Avida bbb5
oponka Continental Diesel 2.5 z tylu AlexR. X2100 ;p;/z oponkami NINJA DH 2.10 ... aha jesli chodzi wam o mostek to narzie spelnia swoje zadanie i napewno nie jest gorszy od jaksi hu.owych NS'ów dla pedałów którzy nic niepotrafia a szpanuja ze maja nsa
:D 

z przodu alex rimiska Dm 24 z tarcza 203mm Avida bbb5

www.yojane.com/img12956.jpg --> najlepszy wirus
street&dh to po co pytasz na forum jak sam wiesz lepiej?;| to ze lesze od panica to jeszcze nic nie znaczy bo panic to tez gowno i tylko hamulce ma zdatne... Na drugi raz jesli jestes najmadrzejszy to nie pytaj tylko rob jak uwazasz, niakt z nas na tym nie bedzie jezdzil tylko ty... ja bym teog nie bral, ale jak chcesz
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
a widziales takiego kolesia na fajnym skladaku na gorze zar? zaloze sie ze to on:D
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
street&DH szukasz zaczepki czy masz ochotę na następny czerwony poziom ???
Do wszystkich - proszę o kontrolę słownictwa !!! Milej się czyta bez mięsa, pamiętajcie że są tysiące ludzi których razi taki poziom wypowiedzi....w szkole czy w pracy nie sypiemy mięsem do nauczycieli czy prezesów
Do wszystkich - proszę o kontrolę słownictwa !!! Milej się czyta bez mięsa, pamiętajcie że są tysiące ludzi których razi taki poziom wypowiedzi....w szkole czy w pracy nie sypiemy mięsem do nauczycieli czy prezesów

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!