Kind Shock KS-504 Co tym sądzicie?

frefranek
Kontakt:

Kind Shock KS-504 Co tym sądzicie?

Post autor: frefranek »

Tak jak w opisie co o tym sądzicie jako damper dla początkującego do śmigania po górkach??? Szukałem w necie trochę na jego temat ale nie znalazłem nic co by mi dało jakieś pojęcie czy ten sprzęt jest czegoś warty tak więc proszę doświadczonych bikerów o jakieś opinie na jego temat. PROSZĘ TAKŻE O NIE PISANIE POSTÓW TYPU: "WEź CZŁOWIEKU POCZEKAJ TROCHE POSKŁADAJ SE 500 PLN I KUP SE NP ROCK SHOCKA BAR." Prosze o konkretne wypowiedzi na temat tego dampera.
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

jak masz okazje za 50zł to kup :mrgreen: a na serio, to napewno jakieś użytkownik signa dozbierał do innego dampera, i sprzedaj stary. KS'y niestety mają często, niepochlebne opinie, ze względu nie tylko na za dużą twardość sprężyny (którą łatwo można wymienić, na bardziej miękką), ale również, po pewnym czasie, jeśli używasz wszystkich regulacji, to damper przestaje spełniać swoją funkcję i działa jak marketowy. Dlkatego dobra rada: weź człowieku poczekaj troche poskładaj se 500pln i kup se np. jakiegoś foxa vanille R, lub manitou metela, bo zakupu Kind Shock'a będziesz żałował po pewnym czasie. :D
:D
PS. No chyba, że kupujesz go na góra 3 miechy, to wtedy możesz zaryzykować. 8)

PS2. Pewnie to juz używka, więc może być troche rozwalona. :| :mrgreen:
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
frefranek
Kontakt:

Post autor: frefranek »

Nom to jest uzywka więc jeśli taka opinia to ok a poleciłby mi ktoś może coś dobrego na początek ale nie w cenach do 500PLN tylko do 200PLN mogło by być używane. No chyba, że takie coś nie istnieje to sry za temat(moderatorów prosze o usunięcie w takim wypadku).
Liwcio
Kontakt:

Post autor: Liwcio »

do 200 pln szukaj vanillaR, dnm burner rc / rlc
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
ODPOWIEDZ