Dziwna aukcja
Dziwna aukcja
http://www.allegro.pl/item247704819_bom ... kase_.html
co to jest niby ? rc2x to chyba tylko 66 albo sie myle no ni wiem , troche mi ta aukcje podejrzanie wyglada l
co to jest niby ? rc2x to chyba tylko 66 albo sie myle no ni wiem , troche mi ta aukcje podejrzanie wyglada l
-
- moderator
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=23786 umiesz CZYTAC?
emhyr tematy z allegro tematami z allegro, a wg mnie takie jak ten POWINNY się pojawiać, ale np w dziale skradzione czy offtopicu.
Oszustów trzeba tępić, pomyśl że ktoś mógłby się naciąć na tą (ciężki umysł trzeba mieć żeby to pomylić z 66, ale na pewno ktoś by potrafił :] )albo inna mniej oczywistą aukcję z przekrętem.
Dzięki nam ktoś zaoszczędzi kasy, nerwów itd
Oszustów trzeba tępić, pomyśl że ktoś mógłby się naciąć na tą (ciężki umysł trzeba mieć żeby to pomylić z 66, ale na pewno ktoś by potrafił :] )albo inna mniej oczywistą aukcję z przekrętem.
Dzięki nam ktoś zaoszczędzi kasy, nerwów itd
Wy chyba niektorzy kurwa nie myslicie , czy aj na tym forum od 3 miesiecy jestem co ? Gdyby to byl temat w stylu koles chce za amor 10000 zl to rozumiem a ja go dalem bo chcialem zweryfikowac czy to lipna aukcja , bo sam pewien nie bylem , i zeby nikt z dzieciarni piszacej na tym forum nie nacial sie na niego a pozniej w innym temacie biadolil ze tak i taki go oszukal. Temat mozna zmknac juz skoro kilka osob potwierdzilo co myslallo , napisalo do allegro co sam tez zrobilem i po sprawie , macie racje jakby dal tema jak pomalowac rame to bylyby o niebo lepszy....
SeraaX nie pomylilbym tego z 66 ale wydalwalo mi sie ze rc2x to rodzaj tlumika wiec powiedzmyw takiej jedni polce mogl byc montowany , nie jestem na biezaco ze wszystkimi amora i tyle ile wiem i ma w glowie juz mi czasem sie pieprzy , ale tak przypuszczalem ze tylko 66 jest taki model a koles sciemnia , nie raz widzialem jak ludzie na debilniejsze aukcje sie nabierali
Kuburek to nawet am1 nie bedzie , ale ktorys z am chyba e wzgledu na korone
SeraaX nie pomylilbym tego z 66 ale wydalwalo mi sie ze rc2x to rodzaj tlumika wiec powiedzmyw takiej jedni polce mogl byc montowany , nie jestem na biezaco ze wszystkimi amora i tyle ile wiem i ma w glowie juz mi czasem sie pieprzy , ale tak przypuszczalem ze tylko 66 jest taki model a koles sciemnia , nie raz widzialem jak ludzie na debilniejsze aukcje sie nabierali
Kuburek to nawet am1 nie bedzie , ale ktorys z am chyba e wzgledu na korone
www.mm-foto.pl
gdzie w dziale skradzione ? nikogo nie zjechalem nie przesadzaj , napisalem ze na lewa aukcje nie wyglada tylko dlatego ze ma biedny opis... a to jest roznica
wookie85 Niedawno koleś dał link do roweru co niby aukcja podejrzana i go zjechałeś a teraz ty dajesz taki link. Przecież to widać że to nie 66.
www.mm-foto.pl