MuzA
-
- Kontakt:
MuzA
ELoo
Potrzebuje jakieś muzy np: metalu, rocka aby posowalal do jazdy ;] Ostra :]
Pozdro ;]
Potrzebuje jakieś muzy np: metalu, rocka aby posowalal do jazdy ;] Ostra :]
Pozdro ;]
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Sum41, Sevendust, Vision of Disorder, Rise Against, Pain, Mudvayne, Dope, Saliva, Adema, Pennywise, Slipknot, Trapt, Three Days Grace, Aiden
Moje ulubione xD
Moje ulubione xD
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
White Zombie, Slayer, Soulfly, Rage against the machine, Motorhead, Machine head, AC/DC, Black label society, Black Sabbath(zawsze pasuje), Mastodon, Cynic(jak lubisz progresywny death), Death, Motley Crue, Pantera, Skid Row, Hatebreed, Sick of It All, Cannibal Corpse, Refused, Underoath, Napalm Death(Jak chcesz naprawde ostro
)
Ogólnie tu masz dość różnie bo mi to w sumie raz na jakis czas przed jazda wszystko z tego pasuje pomimo, ze juz w sumie nie siedze w ciezkiej muzie jak kiedys. Może znajdz swoje ulubione zespoły a nastepnie znajdz podobne na www.last.fm ?

Ogólnie tu masz dość różnie bo mi to w sumie raz na jakis czas przed jazda wszystko z tego pasuje pomimo, ze juz w sumie nie siedze w ciezkiej muzie jak kiedys. Może znajdz swoje ulubione zespoły a nastepnie znajdz podobne na www.last.fm ?