Miesiac temu chcialem dodac rame do sprzetowni bo zapragnalem wyrazic o niej moja opinie.
Poczekalem tydzien i dodalem sprzet ponownie tym razem z bardziej rozbudowanym opisem. Potem jeszcze 2 razy i po ponad miesiacu czasu jeszcze nikt tej ramy nie dodal.
Sprzetownia ma sens tylko wtedy gdy ciagle bedzie aktualizowana o nowe produkty...
ja już dwa miesiące temu prosiłem o dodanie authora a-gang 24:00 i nadal go nie widze. wydaje mi się ze jest to 15 minut roboty ale jakoś sie im chyba nie chce
ojj tak.. nie dość że nowego stuffu jest coraz wiecej i nikt nie robi aktualizacji to jeszcze na dodatek są błędy :P np. 2 X jest reborn norbe ? :P a po co ?!
Może ktoś sie tam obudzi ?! Wogóle modzi i admini coś zaniedbują to forum. A to chodzi tylko żeby sprawnie wszystko funkcjonowało i użytkownicy mogli uzyskać szybkie i sensowne odpowiedzi na temat jakiegoś sprzetu bez akładania tematu. Tez juz chyba ze 3 miesiace czekam i sobie nawet juz wyczerpującą recenzje napisalem :PP no ale nadal nie ma tego spzretu dodanego :-/
Coś dh-zone.com się zaczyna niszczyć. Czy naprawdę nie ma kto się zająć sprzętownią? Przeciesz jak tak dużo nowych produktów na rynku a tu nie ma nic z tych rzeczy. Chcialem dodać kask i już miesiąc mija i jak nie było tak nie ma.
jurasek666 po ch. odkopujesz archeologu? jeszcze gdybys napisal cos pozytecznego, a w koncu wypowiedziales sie wielce zajebiscie jadac komus po batach. nie dziwie sie, ze masz te 2 ostrzezenia.