Za 300zł można wyrwać już Dirt Jumepra starszego choćby 2003. Kiedyś swojego za tyle sprzedałem. Ostatecznie możesz brać to Duro nowe ale tylko z 2007 roku. Pracuje jakoś w maire i troche wytrzymalsze od starszego. Na początek styknie. Ale mimo to szukałbym jakieś oferty taniej z dobrą używką.
froger34 pokaż gdzie mozna tak tanio go wyrwać bo jeszcze nigdy nie widzialem wystawionego za tyle,nie zebym ci zarzucal jakies falszywe dane,pytam poprostu z ciekawosci bo kumpel ma zamiar nabyc to cudo
a ty wet zbyt dużego wyboru to raczej nie masz w tym przedziale cenowym,wiec jedynie to co sugeruja koledzy wyzej,chociaz ta ostatnia propozycja wydaje mi sie malo prawdopodobna do trafienia...
ostatecznie amorek może zosatć, ale myśłe ze lepiej kupić nówke SR XCR (159zł na allegro) albo duro d, zależy ile masz kasy, możesz jeszce próbowac z uzywkami marcocchi albo mozo soul ale za 300zł to cieżko o coś fajnego z uzywek(niezajechanego)
froger34 juz dosyc dlugo szukalem i nie znalazlem (dlatego zwracam sie z prosba zebys mnie naprowadzil ),to ze ty za tyle swojego sprzedales to nie znaczy ze w calej polsce za tyle chodza :P ...